OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. május 6. hétfő
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)






2023. szeptember 20., szerda 12:00

Magyarország legnagyobb, modern luxus koncepciójú Mercedes-Benz szalonját nyitotta meg Fóton a JP Auto
    Budapest, 2023. szeptember 20., szerda (OTS) - Megnyitotta Magyarország legnagyobb alapterületű, speciális kialakítású, digitális megoldásokkal felszerelt luxus Mercedes-Benz szalonját Fóton a Jász-Plasztik Autócentrum Kft. (JP Auto). Az új szalonban a német luxusautó-márka valamennyi személyautó modellje elérhető lesz majd. A közel hatmilliárd forintos beruházással kialakított létesítményben egy új, korszerű Mercedes-Benz márkaszerviz is helyet kapott, amivel közel duplájára nőtt a műhely kapacitása. Így immáron egyidejűleg akár 20-nál is több Mercedes-Benz személy- és haszongépjármű javítását, karbantartását vagy átvizsgálását tudja elvégezni a szerviz.

    A hírhez tartozó kép(ek) ingyenesen letölthető(ek) a következő
internetcímen:
http://ots.mti.hu/Pages/Picture.aspx?fi=OTS_20230920_001.jpg
http://ots.mti.hu/Pages/Picture.aspx?fi=OTS_20230920_002.jpg

A szeptember 15-i szűkkörű, ünnepélyes megnyitót követően szeptember 18-án már a szélesebb közönség előtt is kinyitotta kapuit a JP Auto új Mercedes-Benz szalonja. Budapest keleti kapujában található, zöldmezős beruházás keretében közel hatmilliárd forintból megvalósult létesítmény mind kivitelezésében, mind szolgáltatásaiban méltó képviselője a német luxusautó-márkának.

A most megnyílt üzlet a legnagyobb és egyben a legmodernebb Mercedes-Benz szalon Magyarországon. A teljes komplexum 6400 négyzetméteres, a bemutatóterem mellett magában foglalja a szervizt, az irodákat és a raktárt is. Maga a bemutatótér több mint 1700 négyzetméteres és az érdeklődők akár 45 kiállított autót nézhetnek meg fizikai valójában, de a JP Auto új szalonjában természetesen a Mercedes-Benz valamennyi személyautó modellje elérhető lesz. A szalon emeleti részén pedig a német cég legfelsőbb kategóriás járműveit, az AMG, a G-osztály és a Maybach modelleket mutatják be, valamint ott alakították ki a VIP-várót és egy tágas - 600 négyzetméteres - élményteraszt is, ahol szintén autókat mutatnak be.

Az új létesítmény nem csak méretében egyedülálló, de az autóvásárlás élményét is új szintre emeli. A 21. századi elvárásoknak megfelelően a digitalizáció és a fenntarthatóság jegyében az értékesítés szinte teljes egészében papírmentes módon történik. A szalonba betérő érdeklődőknek a vállalat értékesítési tanácsadói kisméretű, elkülönített tárgyalókban, táblagépeikkel és hatalmas kivetítőkkel mutatják be a járműveket.

A JP Auto fóti szalonjának tervezése és kialakítása során a Mercedes-Benz új, modern luxus belső dizájn alapelveit alkalmazták, ahol a minőségi anyagok, a színek, a bútorzat kiválasztásának kiemelt célja az ügyfelek számára igazi "Welcome home" érzés biztosítása. Ezek különleges ügyfélélményt teremtenek és a vevők egyedi és gyorsabb, hatékonyabb kiszolgálását teszik lehetővé. A létesítmény építése során a cég környezettudatos szerepvállalásának megfelelően a fenntarthatósági szempontok is kiemelt fontosságúak voltak. A szalonban található több mint ezer lámpa mindegyikében LED-es fényforrás található, emellett a hűtés-fűtést hőszivattyús rendszerrel oldották meg, sőt a későbbi tervekben napelem telepítése is szerepel.

"Az volt a célunk, hogy egy olyan szalont hozzunk létre, ami méltó mind a Mercedes-Benz márka hírnevéhez, mind pedig a mi eddigi eredményeinkhez, és rendkívül büszke vagyok arra, hogy ezt sikerült megvalósítanunk. Itthon, de a régióban is különlegesnek számító ügyfélélménnyel, kiszolgálással és járműválasztékkal várjuk ügyfeleinket. Külön öröm számunkra, hogy a szervizkapacitásunkat is sikerült növelni" - mondta el Kovács Róbert, a JP Auto ügyvezető igazgatója.

A fejlesztéseket a következő időszakban is folytatja a JP Auto, a Mercedes-Benz új, modern luxus belső dizájn alapelveit alkalmazva további létesítményeket újít meg a vállalat. A tervek szerint 2025-ben már a veszprémi és a jászberényi Mercedes-Benz szalonok is az új dizájnnal és digitális megoldásokkal várják majd az érdeklődőket.
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.