OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. április 27. szombat
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2023. szeptember 20., szerda 09:14

A NIQ és a Snowflake együttműködése az adatmegosztás bővítésére a Connect Platformon (1. rész)
    Chicago, 2023. szeptember 20., szerda (Business Wire/OTS) - Hatékonyabb valós idejű hozzáférés az adatokhoz a Snowflake adatmegosztás révén - A világ vezető fogyasztói magatartást vizsgáló vállalata, a NIQ örömmel jelenti be, hogy növeli a Connect platform kapacitását a Snowflake biztonságos adatmegosztás segítségével. Ez a bővítés mérföldkő a NIQ Connect platformja számára, 84 globális piacon biztosítva az ügyfeleknek a bővített adatmegosztási képességeket és a problémamentes valós idejű hozzáférést az adatokhoz. Ennek eredményeképpen kiküszöbölhetők a feldolgozási és betöltési várakozási idők, ami páratlan hatékonyságot és gyorsaságot biztosít a komplex fogyasztói környezetben.

    "A globális, többcsatornás adatokhoz való egyszerű hozzáférés képességének bővítésével lehetővé tesszük az ügyfelek számára, hogy új növekedési utakat találjanak még az összetett fogyasztói környezetben is" - mondta Troy Treangen, a NIQ termékigazgatója. "Az innovációt iránytűként használjuk, a Connect platform átalakítása iránti elkötelezettségünk pedig új utat jelölt ki számunkra. Stratégiai beruházásainkkal felszabadíthattuk a modern adatmegosztási képességekben rejlő erőt, ezzel ügyfeleinket egy fényesebb, adatközpontú jövő felé vezetjük."

A NIQ Connect kulcsfontosságú eszköz a vállalatok számára, mivel segítségével adataikat a szervezet valamennyi területén hasznosítani tudják. A vállalatok az integrált adatkészletekkel könnyen azonosítani tudják az új trendeket, pontosan meg tudják határozni a teljesítménybeli hiányosságokat, és gyors választ képesek adni a növekedési lehetőségekre. Ez a globális együttműködés újfajta betekintést adhat, amellyel jobban megérthető az ügyfelek viselkedése és preferenciái.

A NIQ Connect platform és a Snowflake kiskereskedelmi felhőalapú adattárolás integrációjának további elemei a következők:

     -    Az adatok zökkenőmentes integrációja: A vállalatok számára előnyös lesz, ha a NIQ gazdag fogyasztói és piaci adatait zökkenőmentesen integrálják a Snowflake környezetébe. Ez az integráció megkönnyíti a hozzáférést a hatalmas adatforrásokhoz, és ügyfeleink jelentős gyorsulásra számíthatnak az adatok elérésében.
     -    Biztonságos adatmegosztás: A Snowflake-en keresztüli elérhetőség megkönnyíti a közel valós idejű adatmegosztást, lehetővé téve a vállalkozások számára a NIQ adataihoz való azonnali hozzáférést és azok lekérdezését. A dinamikus információcserének köszönhetően a szervezetek lépést tarthatnak napjaink gyorsan változó üzleti környezetével.
     -    Bővíthetőség és rugalmasság: A NIQ Snowflake biztonságos adatmegosztással ellátott Connect platformját úgy tervezték, hogy könnyedén bővíthető legyen a vállalkozások növekvő adatigényeivel. Legyen szó startup vagy Fortune 500 vállalkozásról, ez biztosítja a rugalmasságot a gyorsan változó környezetben való alkalmazkodáshoz és növekedéshez.
     -    Továbbfejlesztett mesterséges intelligencia és gépi tanulási képességek: A vállalkozások kihasználhatják a fejlett analitikát és a gépi tanulást a Snowflake platformon belül, ezáltal hasznosítható információkhoz juthatnak a NIQ adataiból. Ez az együttműködés elősegíti az innovációt, képessé téve a vállalatokat arra, hogy pontos, adatvezérelt döntéseket hozzanak.
     -    Adatbiztonság és megfelelőség: A NIQ és a Snowflake számára egyaránt prioritás a biztonság és a megfelelőség. Az közös megoldás biztosítja az érzékeny adatok védelmét, így a vállalkozások és ügyfeleik nyugodtak lehetnek, miközben lehetővé válik számukra, hogy megfeleljenek a változó jogszabályi követelményeknek.

"A NIQ elkötelezetten segíti a vállalkozásokat, hogy még agilisabbak legyenek egy olyan időszakban, amikor a pontos adatokon alapuló gyors mozgás kiemelkedő jelentőségű" - tette hozzá Treangen. "Ez az innovatív adatmegosztási megközelítés lehetővé teszi a Connect ügyfelei számára, hogy versenyelőnyre tegyenek szert ma és alaposabban felkészüljenek a jövőre. Connect platformunk minden szintjét modernizáljuk, és izgatottan várjuk a fejlesztéseket, amelyek hozzásegítik ügyfeleinket a növekedéshez."

"A kiskereskedelmi és fogyasztói magatartás vizsgálata terén vezető NIQ fontos szerepet játszik a kiskereskedelmi ágazat adatszolgáltatásában, ami versenyelőnyt biztosít a kiskereskedőknek és a fogyasztási termékeket gyártó vállalatoknak" - mondta el Rosemary DeAragon, a Snowflake kiskereskedelmi és fogyasztási cikkek globális vezetője. "Nagy izgalommal tölt el bennünket, hogy egyesíthetjük a Snowflake kiskereskedelmi felhőalapú adattárolásának és a NIQ Connect platformjának teljes kapacitását, ami lehetővé teszi a kritikus adatokhoz való surlódásmentes hozzáférést a Snowflake adatmegosztáson keresztül."

A NIQ elkötelezett az innováció előmozdítása és a szervezetek támogatása mellett, hogy sikeresen működjenek egy adatvezérelt világban. A NIQ és a Snowflake közötti együttműködése mérföldkő az adatmegosztás világában, és át fogja alakítani az adatelemzést a jövőben. Az, hogy a szervezetek egyre inkább felismerik az adatokban rejlő értéket a működésük során, ami lehetővé teszi számukra az információk zökkenőmentes és hatékony cseréjét, képessé teszi őket arra, hogy új lehetőségeket tárjanak fel, és könnyedén eligazodjanak az adatvezérelt környezetben.

A NIQ Connectről és előnyeiről további információt talál a következő weboldalon: https://nielseniq.com/global/en/solutions/nielseniq-connect/. (folyt.)



2023. szeptember 20., szerda 09:14

A NIQ és a Snowflake együttműködése az adatmegosztás bővítésére a Connect Platformon (2. rész)
    Chicago, 2023. szeptember 20., szerda (Business Wire/OTS) -

    Amit az NIQ-ról tudni érdemes

A NIQ a fogyasztói szokások kutatásával foglalkozó, világszinten vezető vállalat, amely a legteljesebb képet nyújtja a fogyasztók vásárlási magatartásáról, valamint új növekedési utakat tár fel. 2023-ban a NIQ és a GfK egyesülése összehozta az iparág két vezető vállalatát, amelyek globális kiterjedése páratlan. A kiskereskedelem holisztikus megértését és a legátfogóbb fogyasztói információk összegyűjtését a legkorszerűbb platformokon fejlett elemzések segítik, ezáltal a NIQ teljes képet (Full ViewTM) biztosít.

A NIQ az Advent International portfóliótársasága, amely több mint 100 piacon van jelen és a Föld népességének több mint 90%-át fedi le.

Forrásverzió a businesswire.com címen: https://www.businesswire.com/news/home/20230919311567/hu/

Kapcsolat
Sajtókapcsolat
Gillian Mosher
Alelnök, Kommunikáció
(gillian.mosher@nielseniq.com)


Source: NIQ


E közlemény hivatalos, mérvadó változata az eredeti forrásnyelven közzétett szöveg. A fordítás csak az olvasó kényelmét szolgálja, és összevetendő a forrásnyelven írt szöveggel, amely az egyetlen jogi érvénnyel bíró változat.
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.