OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. május 1. szerda
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2023. szeptember 15., péntek 08:54

Már lehet regisztrálni az Egyesült Nemzetek Szervezete Közgyűlésének 78. ülésszakán (UNGA 78) megrendezett, létrehozásának negyedik évfordulóját ünneplő Women's Entrepreneurship Accelerator programra (1. rész)
    New York, 2023. szeptember 15., péntek (Business Wire/OTS) - Az "Inkluzív tőke: A női vállalkozók globális szintű támogatása (Inclusive Capital: Empowering Women Entrepreneurs on a Global Scale)" elnevezésű esemény előmozdítja a párbeszédet a női vállalkozói környezetben lévő érdekelt felek között. - Az Egyesült Nemzetek Szervezete Közgyűlésének 78. ülésszakával párhuzamosan a Women's Entrepreneurship Accelerator (WEA) büszkén jelent be egy kulcsfontosságú eseményt, amely a női vállalkozások finanszírozásában fennálló súlyos hiányosságra hívja fel a figyelmet. Ez a kezdeményezés közös erőfeszítés a WEA-ban részt vevő ENSZ-ügynökségek, a Mary Kay Global, a Yildiz Holding és a Women20 (W20) országok által létrehozott Women Entrepreneurs Act (WE Act) között.

        Ez a sajtóközlemény multimédia-tartalommal rendelkezik. A teljes tartalmat itt találja: https://www.businesswire.com/news/home/20230913486248/hu/

"Inkluzív tőke: A női vállalkozók globális szintű támogatása (Inclusive Capital: Empowering Women Entrepreneurs on a Global Scale)"
Egyesült Nemzetek Szervezetének székháza, New York, 2-es konferenciaterem
Időpont: 2023. szeptember 21. 18:00 - 20:00 ET (keleti parti idő)
Regisztráljon itt: https://www.eventbrite.com/e/inclusive-capital-empowering-women-entrepreneurs-on-a-global-scale-tick

Az esemény célja, hogy előmozdítsa a párbeszédet a női vállalkozói ökoszisztémában lévő érdekelt felek között. A beszélgetések során a női vállalkozókat érintő pénzügyi kihívásokról, az inkluzív beruházások jelentőségéről lesz szó, valamint arról, hogy az intézmények és vállalatok döntéshozatali folyamataiban a nemek közötti egyenlőség szempontjának is érvényesülnie kell.

"A Women's Entrepreneurship Accelerator létrehozása óta a Mary Kay segített kijelölni a beavatkozás új útját a magánszektor számára" - mondta el Deborah Gibbins, a Mary Kay Inc. operatív és pénzügyi vezetője. "A WEA olyan előremutató partnerség, amelyben az Egyesült Nemzetek, az állami és magánszektor, a civil társadalmi szervezetek és politikai szakértők közösen dolgoznak azon, hogy a női vállalkozókkal EGYÜTT és a női vállalkozók SZÁMÁRA átformálják a világot."
Az estét a UN Women vezetőségének köszöntő beszéde nyitja meg, amit Fulya Fraser, a Yildiz Holding vállalatcsoporthoz tartozó Pladis növekedési igazgatójának bemutatkozása követ.

Két panelbeszélgetés során járjuk körbe az alábbi témákat:

     1.    Az Agenda 2030 felgyorsítása a női vállalkozások révén - A beszélgetés moderátora: Virginia Littlejohn, a W20 intézkedéseinek és bevezetésének ösztönzésére létrehozott Women Entrepreneurs Act (WE Act) globális koordinátora. A beszélgetés feltárja "a női vállalkozások támogatásában rejlő billió dolláros lehetőséget" és a lehetséges gazdasági hatást, amennyiben a nők által vezetett vállalkozások felülkerekednek a pénzügyi akadályokon. A nagyra becsült előadók között találjuk a WEA-val partnerségben álló ENSZ-ügynökségek vezetőit is.
     2.    Globális fellépés a női vállalkozásokért - A beszélgetés középpontjában a női vállalkozásokkal foglalkozó jelentős projektek és programok állnak, olyan nemzetközi fejlesztési vezetők részvételével, mint Adriana Carvalho (W20Brazil), Wendy Teleki (Világbank), Marie-Christine Oghly (Femmes Chefs d' Entreprise Mondiales - FCEM); Catherine Bosshart (Business and Professional Women - BPW), Anne Ravanona (Global InvestHER), Deborah Gibbins, Mary Kay Global, Lamia Kamal-Chaoui (Gazdasági Együttműködési és Fejlesztési Szervezet - OECD).

Az esemény vitaindító előadását Shazi Visram, a Happy Family márkák alapítója és elnök-vezérigazgatója tartja.

Személyes részvételhez a New York-i ENSZ-székházban lehet regisztrálni 2023 szeptember 17. 23:59 ET időpontig (keleti parti idő szerint). Akik nem tudnak személyesen részt venni, az eseményt online is követhetik az ENSZ Web TV (https://media.un.org/en/webtv) weboldalán.

További információ és regisztráció itt https://www.eventbrite.com/e/inclusive-capital-empowering-women-entrepreneurs-on-a-global-scale-tick



2023. szeptember 15., péntek 08:54

Már lehet regisztrálni az Egyesült Nemzetek Szervezete Közgyűlésének 78. ülésszakán (UNGA 78) megrendezett, létrehozásának negyedik évfordulóját ünneplő Women's Entrepreneurship Accelerator programra (2. rész)
    New York, 2023. szeptember 15., péntek (Business Wire/OTS) -

    Amit a Women's Entrepreneurship Accelerator programról tudni kell

A Women's Entrepreneurship Accelerator (WEA) egy több partner együttműködésével megvalósításra kerülő, a női vállalkozók segítését célzó szervezet, amely az Egyesült Nemzetek Szervezete Közgyűlésének 74. ülésszakán (UNGA 74) került létrehozásra. A szervezetben részt vevő hat ENSZ testület a (Nemzetközi Munkaügyi Szervezet (International Labour Organization [ILO]), a Nemzetközi Kereskedelmi Központ (International Trade Centre [ITC]), a Nemzetközi Távközlési Egyesület (International Telecommunication Union [ITU]), az Egyesült Nemzetek Fejlesztési Programja (United Nations Development Programme [UNDP]), az ENSZ Globális Megállapodása (United Nations Global Compact [UNGC]), az ENSZ nőügyi szervezete (UN Women) és a Mary Kay Inc. kötelezettséget vállalt 5 millió nő támogatására képességeik kibontakoztatásában 2030-ra.

A kezdeményezés végső célja a női vállalkozások gazdaságfejlesztő hatásának maximalizálása a fenntartható fejlődési célok (Sustainable Development Goals [SDG]) elérése érdekében olyan ökoszisztéma létrehozásával, amely világszerte kedvező környezetet biztosít a női vállalkozók számára. Az Accelerator program kiemelkedő példája annak, milyen átformáló ereje lehet egy olyan, több partner közreműködésével megvalósításra kerülő, eddig példa nélküli együttműködésnek, amely elősegíti a női vállalkozásokban rejlő lehetőségek kiaknázását.

További információért kérjük, látogasson el a we-accelerate weboldalra. Kövessen minket a következő közösségi oldalakon: Twitter/X (We_Accelerator), Instagram (@we_accelerator), Facebook (@womensentrepreneurshipaccelerator), LinkedIn (@womensentrepreneurshipaccelerator)

Forrásverzió a businesswire.com címen: https://www.businesswire.com/news/home/20230913486248/hu/

Kapcsolat
Mary Kay Inc. vállalati kommunikáció
marykay.com/newsroom
(+1) 972.687.5332 vagymedia@mkcorp.com

Forrás: Women's Entrepreneurship Accelerator


E közlemény hivatalos, mérvadó változata az eredeti forrásnyelven közzétett szöveg. A fordítás csak az olvasó kényelmét szolgálja, és összevetendő a forrásnyelven írt szöveggel, amely az egyetlen jogi érvénnyel bíró változat.
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.