OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. május 1. szerda
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2023. szeptember 13., szerda 09:17

A Hillstone Networks a kiterjesztett észlelés és válaszadás (XDR) területén vezető szerepet tölt be a Frost Radar™ 2023-as jelentése szerint
    Santa Clara, Kalifornia, 2023. szeptember 13., szerda (Business Wire/OTS) - A Frost & Sullivan méltányolja a Hillstone Networks XDR-stratégiáját - A Hillstone Networks, a kiberbiztonsági megoldások vezető szolgáltatója elnyerte az innovációs és növekedési vezető címet a 2023-as Frost Radar™ kiterjesztett észlelésről és válaszadásról szóló jelentésében.

    A Frost & Sullivan által készített Frost Radar™ 2023-as jelentés egy piacelemzés, amely az iparág szereplőit a növekedési stratégiájuk, az innováció, a vásárlói élmény és a piaci részesedés alapján értékeli. A jelentés célja, hogy segítse a vállalkozásokat megalapozott döntést hozni, amikor megbízható XDR-megoldást kínáló szolgáltatót választanak.

"A Frost Radar™ 2023-as jelentésben elismert vezető szerepünk megerősíti elkötelezettségünket, hogy olyan fejlett megoldásokat kínáljunk, amelyek hatékonyan használhatók a felmerülő digitális fenyegetésekkel szemben" - mondja Tim Liu, a Hillstone Networks technológiai vezetője és társalapítója. "A megoldásunk egységes platformon egyesíti a fenyegetések fejlett észlelését, az incidensre adott választ és a jogi képességeket, lehetővé téve a vállalkozások számára, hogy digitális eszközeik védelméről proaktívan gondoskodjanak."

A Frost & Sullivan szerint az XDR-megoldások gyorsan terjednek földrajzilag, iparágakban és különböző méretű vállalkozásoknál, mivel átláthatóságot, integrációt, analitikát, rugalmasságot és automatizálást kínálnak, amelyekre az ügyfeleknek napjaink összetett informatikai környezetében szüksége van. A Frost állítása szerint az XDR-nek három alapvető ígérete van: többszintű észlelés és válaszadás, jelentős automatizálás és a biztonsági eszközökbe való integráció.

"A Hillstone Networks láthatóan elkötelezett a nyitott XDR-szemlélet iránt, mivel jelentős K+F forrását a növekvő harmadik fél integrációkra és szoftverfejlesztő készletek biztosítására fordítja, hogy megkönnyítse a platformjával való integrációt" - állítja Lucas Ferreyra, a Frost & Sullivan iparági elemzője. "A Hillstone Networks meggyőző növekedési stratégiát dolgozott ki, amely figyelembe veszi az irányított biztonság növekvő fontosságát, lehetővé téve az irányított biztonsági szolgáltatók (MSSP) számára, hogy használják az XDR-megoldását, ezzel is szélesítve a hatáskörét, miközben olyan gyorsan növekvő ágazatokat céloz meg, mint a kormányzati szektor, az egészségügy, az oktatás és a gyártás. A piac ilyen szintű ismeretével a Hillstone Network további növekedési lehetőségeket nyithat meg az XDR piacán, ahol rendkívül kiélezett a verseny."

A Hillstone elkötelezettsége a folyamatos innováció és az ügyfeleknél megvalósuló sikeres telepítések iránt hozzájárul ahhoz, hogy az XDR területén a Hillstone lett a befutó, teljesítve az XDR alapvető ígéreteit:
     -    A Hillstone mesterséges intelligencia által vezérelt fenyegetésészlelő és válaszadó képességei révén megtalálja és enyhíti a támadásokat még azelőtt, hogy bárki használni tudná a vállalat legfontosabb eszközét - az adatokat. A Hillstone XDR-megoldás fejlett gépi tanulási algoritmusokkal észleli az ismeretlen káros szoftvereket és rendellenességeket, valamint fejlett fenyegetéskorrelációs elemzéseket és automatikus fenyegetéscsökkentést használ.
     -    A Hillstone XDR automatizált összehangolást és válaszadást is tartalmaz. Ha egy helyreállítási stratégiát konfiguráltak, a Hillstone XDR a fenyegetés azonosítása után automatikusan végrehajtja a megfelelő enyhítési műveleteket egy előre meghatározott forgatókönyv szerint.
     -    Magában foglalja az integrációt a hálózat teljes spektrumán, a végpontoktól a felhőig megtalálható, legkülönfélébb adatokkal. Ez az adat lehet NetFlow, Sysmon, Syslogs, metaadat, fenyegetési információ és harmadik fél bejegyzése, ezek mindegyike standardizálva, korrelált és elemzett a teljes átláthatóság biztosítása és a biztonsági információs silók lebontása érdekében. Nemcsak teljes biztonsági átláthatóságot nyújt sokkal kevesebb vakfolttal, hanem a tévesen pozitív eredmények minimalizálásával javítja az észlelési pontosságot is.

A Hillstone XDR-ről további információkat itt talál: https://www.hillstonenet.com/solutions/hillstone-xdr/.


Amit a Hillstone Networks-ről tudni kell

A Hillstone Networks vezető szerepet tölt be a kiberbiztonság területén, mélyreható és széleskörű védelmet kínál különböző méretű vállalatok számára, bármilyen munkaterületen a peremtől a felhőig. A Hillstone Networks integratív kiberbiztonsági megoldása világszerte több mint 26 000 vállalkozás számára biztosít lefedettséget, ellenőrzést és konszolidációt. www.hillstonenet.com.

Forrásverzió a businesswire.com címen: https://www.businesswire.com/news/home/20230912384680/hu/

Kapcsolat
Zeyao Hu
+1 4085086750
inquiry@hillstonenet.com

Forrás: Hillstone Networks


E közlemény hivatalos, mérvadó változata az eredeti forrásnyelven közzétett szöveg. A fordítás csak az olvasó kényelmét szolgálja, és összevetendő a forrásnyelven írt szöveggel, amely az egyetlen jogi érvénnyel bíró változat.
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.