OTS Üzleti Sajtószolgálat
2023. október 4. szerda
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2023. szeptember 13., szerda 08:00

Közel 100 jelentkezés futott be a vissza nem térítendő adventi fénydekoráció pályázatra
    Budapest, 2023. szeptember 13., szerda (OTS) - A határidő hamarosan lejár. A nagy méretű 3D közterületi fénydekorációk, kiváló közösségi élménypontok ingyenes használatára már csak szeptember 15-én 10h-ig lehet pályázni.

    Idén a 436 lakosú Mosonudvartól egészen budapesti önkormányzatokig is érkeztek pályázatok az óriási fénytorony, kúpfenyő és fénylabirintus térítés mentes használatára. Az ünnepi ékességeket az idei idényre ismét ingyenesen bocsátja a pályázati nyertesek rendelkezésére a gyöngyösi Glansya Kft.
Részletek a GLANSYA és a PAFI honlapján.
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.