OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. május 1. szerda
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2023. szeptember 12., kedd 11:50

A teamLab Planets TOKYO nyerte el "Ázsia legvonzóbb turisztikai látványossága 2023-ban" címet a World Travel Awards-on
    Tokió, 2023. szeptember 12., kedd (Business Wire/OTS) - A tokiói Toyosuban található teamLab Planets TOKYO nyerte el a World Travel Awards 2023 "Ázsia legvonzóbb turisztikai látványossága 2023-ban" díját a Ho Si Minh-városban szeptember 6-án tartott ünnepségen.

        Ez a sajtóközlemény multimédia-tartalommal rendelkezik. A teljes tartalmat itt találja: https://www.businesswire.com/news/home/20230910360846/hu/

Az esemény után a világ különböző régióinak győztesei jelöltként indulnak a "A világ legvonzóbb turisztikai látványossága 2023-ban" címért a decemberben megrendezett díjátadón. A fennállásának 30. évfordulóját idén ünneplő World Travel Awards nemcsak az utazási iparág szakembereinek szavazatai, hanem laikus szavazók véleménye alapján választja ki a legjobb úti célokat. A Wall Street Journal az "utazási ágazat Oscar-díjaként" jellemezte.

Az Ázsia legvonzóbb turisztikai látványossága 2023-ban díjra pályázók listája alább található (nem ábécé sorrendben):

Angkor templomai (Kambodzsa)
Borobudur (Indonézia)
Kínai nagy fal
Ha Long-öböl (Vietnám)
Intramuros (Fülöp-szigetek)
Sengan-en és Shoko Shuseikan Múzeum (Kagoshima, Japán)
Tádzs Mahal (India)
teamLab SuperNature Macao (Kína)
Agyaghadsereg (Kína)
Tiltott Város (Kína)
Tokiói császári palota (Japán)
Viktória-csúcs (Victoria Peak, Hongkong)

https://www.worldtravelawards.com/award-asias-leading-tourist-attraction-2023


Amit a World Travel Awards-ról tudni érdemes

A World Travel Awards-ot 1993-ban hozták létre az utazási, a turisztikai és a vendéglátási iparágak kulcsfontosságú ágazataiban kiválóan teljesítő szereplők elismerésére, díjazására és megünneplésére. Ma a World Travel Awards™ márkát az iparági kiválóság legnagyobb presztízsű elismeréseként tartják számon.
A szavazók között egyaránt megtalálhatók a világ több mint 200 országából szavazó utazási és vendéglátóipari szakemberek, valamint a fogyasztók.
Weboldal: http://www.worldtravelawards.com/


Amit a teamLab Planets TOKYO-ról tudni érdemes

A júliusban 5. születésnapját ünneplő teamLab Planets több művészeti tér megújítása mellett egy új, még magával ragadóbb kiállítást is megnyitott. Ráadásul a nagy érdeklődésre való tekintettel az eredeti tervek szerint 2023 végéig nyitva tartó múzeum egészen 2027 végéig látogatható.

A teamLab Planets egy múzeum, ahol a látogatók vízben járva tekinthetik meg a műalkotásokat, és ugyanakkor egy kert is, ahol az oda belépők eggyé válhatnak a virágokkal. A múzeum 4 nagy művészeti térből és 2 kertből áll, amelyeket a teamLab alkotói közösség hozott létre.

teamLab Planets TOKYO
https://planets.teamlab.art/tokyo/
#teamLabPlanets
2018. július 7. - 2027 vége
Toyosu 6-1-16, Koto-ku, Tokyo

Sajtóanyag
https://www.dropbox.com/sh/ir7d2aui794eo6z/AAChbzX5wPsQm8cgkQ2ViFD4a?dl=0

Média érdeklődés
https://www.teamlab.art/contact/

Forrásverzió a businesswire.com címen: https://www.businesswire.com/news/home/20230910360846/hu/

Kapcsolat
PLANETS Co., Ltd. PR-osztály
E-mail: pr-info@planets.art
Interjú: https://forms.gle/fAtnDKLpQKFME6XR9


Forrás: PLANETS Co., Ltd.


E közlemény hivatalos, mérvadó változata az eredeti forrásnyelven közzétett szöveg. A fordítás csak az olvasó kényelmét szolgálja, és összevetendő a forrásnyelven írt szöveggel, amely az egyetlen jogi érvénnyel bíró változat.
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.