OTS Üzleti Sajtószolgálat
2023. október 4. szerda
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2023. szeptember 12., kedd 09:50

Nagyvállalati és önkormányzati összefogás a KKV szektorért
    Budapest, 2023. szeptember 12., kedd (OTS) - A KKVHÁZ hétfő délután a Pénzügyminisztériumban tartotta hagyományos KKV csúcstalálkozóját. Az esemény díszvendége ezúttal Somogy vármegye volt.

    Képviseltette magát a kormányhivatal, a kamara, az egyetem és a szakképzési centrum is. Bemutatásra került a KKVHÁZ Somogy vármegyei nagykövete Pfundt Szilvia asszony, a kaposvári Happy End online nyelviskola tulajdonosa. A vármegyéből számos kisvállalat mutatta be termékeit szolgáltatásait.
Gulyás József a KKVHÁZ elnöke jelezte, hogy szervezetük az érdekegyeztetés fontos szereplője kíván lenni, a kisvállalati világ, az érdekvédelem, az egyetemi tudásközpontok és a kormányzat között. Az eseményen kiemelt előadást tartott Szolnoki Szabolcs Gazdaságfejlesztési Minisztérium technológiáért felelős helyettes államtitkára.

Dr. Prohászka Balázs a kaposvári KOMÉTA ügyvezető helyettese állt a KKVBARÁT Nagyvállalatok közös gondolkodása élére.

Némethné Pintér Csilla Szokolya település polgármestere pedig a KKVBARÁT Önkormányzatok összefogását indítja. A településvezető egy mondattal érzékeltette a kezdeményezés lényegét. Az eddigi kicsit lesajnáló, az ügyeskedésre utaló "a vállalkozó" kifejezés helyett, arra biztatjuk a településeket, hogy a befogadó, lelkesítő "a mi vállalkozónk" jelzővel illessék az egyébként bonyolult feladatokat ellátó, munkahelyeket teremtő vállalatvezetőket.

KKVHÁZ Kommunikáció - www.kkvhaz.hu
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.