OTS Üzleti Sajtószolgálat
2023. október 4. szerda
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2023. szeptember 11., hétfő 17:45

Az EuroFleet egy 2008-ban alapított prémium flottakezelő cég/2024. április 1-től új néven működik: MHC MOBILITY
    Budapest, 2023. szeptember 11., hétfő (OTS) - 2021 áprilisában a japán MHC MOBILTY akvirálta az EuroFleet Zrt.-t, a névváltoztatás az egyesülési folyamat következő lépése. A személyre szabott, minőségi flottakezelési szolgáltatások továbbra is prioritást élveznek, míg az MHC MOBILITY immár a magyar piacon egyedülálló átfogó kínálattal büszkélkedhet.

    Az MHC MOBILITY a Mitsubishi HC Capital UK PLC leányvállalata, amely a Mitsubishi HC Capital Inc. része, ami a világ egyik legnagyobb és legdiverzifikáltabb pénzügyi csoportja, több mint 60 milliárd GBP vagyonnal. Az MHC MOBILITY egy páneurópai mobilitási csoport, amely Európa kilenc országában működik, és több mint 37 000 járművet kezel.

Az MHC MOBILITY teljes körű flottaszolgáltatást nyújt Magyarországon. A társaság portfóliója a hagyományos személygépkocsik és kishaszonjárművek operatív lízingjén túlmenően kiterjed a speciális és nagy haszongépjárművek tartós bérletére is. Az MHC széles palettája 44 tonnás haszonjárműveket, szállító furgonokat és még pedelec kerékpárokat is tartalmaz. Az MHC ügyfelei a kis flottával rendelkező helyi kis- és nagyvállalkozóktól egészen a kiterjedt járműportfóliót kezelő nagyvállalatokig terjed.

"Anyavállalatunk olyan tudást és erőforrást biztosít számunkra, amely lehetővé teszi számunkra, hogy átfogó jármű- és flottaszolgáltatást kínáljunk magyar piacon. Állományunkban elektromos kerékpárok és 44 tonnás teherautók egyaránt megtalálhatók. Az EuroFleet ennek a közös értékekkel és struktúrával rendelkező nemzetközi vállalatnak szerves részévé vált. Az új név, az MHC MOBILITY felvételével globális üzleti kilátásainkat kívánjuk javítani, és fellendíteni a vállalat jövőbeli növekedését" - mondta Lauscher András a vállalat vezetője. Hangsúlyozta, hogy a cég elkötelezettsége a prémium minőségű, egyedi megoldások iránt változatlan marad.

Az MHC MOBILITY egyedülálló helyzetben van, mint az egyetlen olyan páneurópai lízingcég, amely erőforrásokkal és tudással rendelkezik, hogy teljes járműpalettára kínáljon mobilitási megoldásokat: az e-bikeoktól a testre szabott teherautókig, és mindenre, ami a kettő között található. A dinamikus mobilitási kihívásokat - amelyekkel a vállalkozások szembesülnek - felgyorsítják a fejlődő fogyasztói igények és a jogszabályi változások. Az elektromos járművek gyors fejlődéséből kialakuló új mobilitási szokások miatt nehéz lehet meghozni a vállalkozások számára megfelelő döntéseket, ezért az MHC MOBILITY elkötelezett a jövőbeni fejlődés körültekintő támogatása mellett.

Az innováció iránti szenvedély és a különböző ipari szektorokban szerzett sokéves tapasztalat révén, az MHC MOBILITY a teljes e-mobilitás felé való átmenet élvonalába tartozik.

"Japán gyökereinknek köszönhetően cégünk olyan stabilitást és magabiztosságot tud nyújtani az autóipari szektor jelentős változásainak időszakában, amit egyetlen magyar cég sem érhet el. A márkaváltás egyenértékű magyarországi csapatunk beilleszkedésével és erősíti pozíciónkat a helyi piacon. Mostantól a környezetbarát flották és végpontok közötti mobilitási megoldások fejlesztésére összpontosítunk, amelyek mélyen gyökereznek az általunk képviselt hagyományos értékekben" - mondta Jon Lawes, az MHC MOBILITY igazgatója.


Az MHC MOBILITY-ről

Az MHC MOBILITY egy páneurópai mobilitási vállalat, amely a Mitsubishi HC Capital UK PLC leányvállalataként Európa kilenc országában működik. Jelen van Ausztriában, Belgiumban, a Cseh Köztársaságban, Németországban, Magyarországon, Luxemburgban, Hollandiában, Lengyelországban és Szlovákiában.

Az MHC MOBILITY teljesen integrált, innovatív mobilitási megoldásokat kínál ügyfeleinek országosan és határokon átnyúlóan. Egyszerű és átlátható megoldásaink a tartós bérlettől, flottakezeléstől kezdve a vállalkozások teljes körű szén-dioxid-mentesítési megoldásáig bezárólag mindent tartalmaznak, beleértve az infrastruktúrát és az energiatárolást is. Tanácsadóként segítjük ügyfeleinket, hogy eligazodjanak a helyi és nemzetközi flották üzemeltetése során felmerülő kihívásokban, és csökkentsék flottájuk környezeti hatását.

Kérdés, kérés, interjúigény esetén Lakatos Gergely (+36303556649, gergely.lakatos@mhcmobility.hu) áll rendelkezésre.
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.