OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. április 30. kedd
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2023. szeptember 8., péntek 09:10

A Hillstone Networks elnyerte a következő generációs tűzfalak (NGFW) növekedési és innovációs vezetője címet a Frost Radar™ 2023-as jelentésében
    Santa Clara, Kalifornia, 2023. szeptember 8., péntek (Business Wire/OTS) - Vezető pozíció a következő generációs tűzfalak között - A Hillstone Networks, a kiberbiztonsági megoldások vezető szolgáltatója elnyerte az innovációs és növekedési vezető címet a 2023-as Frost Radar™ következő generációs tűzfalakról szóló jelentésében.

    A Frost & Sullivan által készített Frost Radar™ 2023-as jelentés szemléletes piacelemzést nyújt, amely az iparág szereplőit a növekedési stratégia, az innováció, a vásárlói élmény és a piaci részesedés szemszögéből értékeli. Ez a jelentés értékes forrásként szolgál azzal a céllal, hogy segítse a vállalkozásokat megalapozott döntést hozni a következő generációs tűzfalak (NGFW) megoldásait illető szükségleteikkel kapcsolatban.

"Vezetővé választásunkkal nagyszerű társaságba kerültünk a Frost Radar™ 2023-as jelentésében" - mondja Tim Liu, a Hillstone Networks technológiai vezetője és társalapítója. "A tágabb technológiai környezet fejlődésével párhuzamosan a digitális infrastruktúránk biztosításával kapcsolatos kihívások is egyre növekszenek. Az NGFW Frost Radar jelentésben való elismerésünk megerősíti elkötelezettségünket a fejlett megoldások tervezése iránt. Büszkék vagyunk arra, hogy a következő generációs tűzfalfejlesztés élvonalában állhatunk, ahol technikai felkészültségünk és a kibervédelem megerősítése iránti elkötelezettségünk találkozik egymással. Ez az elismerés tovább erősíti a határok feszegetése, a rendíthetetlen innováció, valamint a hálózati biztonság színvonalának emelése iránti elszántságunkat."

A Frost & Sullivan szerint a biztonsági peremkoncepció teljesen átalakult a felhőalapú számítástechnika, a távmunka, a peremeszközök (edge devices) és más digitális átalakítási kezdeményezések miatt. A következő generációs tűzfalakból ma hiányzik a láthatóság, a méretezhetőség és a következetes eljárásmódok beállításának képessége ezekben az új, hibrid munkakörnyezetekben. Ez azt jelenti, hogy a következő generációs tűzfalak képességei is átalakulnak. A Frost azt állítja, hogy konszolidáció és bővülés zajlik a szomszédos biztonsági megoldások felé, amelyek "egyetlen biztonságos hozzáférési szolgáltatási (SASE) csomagba foglalják a szoftveralapú, nagy kiterjedésű hálózatot (SD-WAN), a felhőalapú hozzáférés-védelmi ügynököt (CASB), a biztonságos webes átjárót (SWG), a zéró bizalmi hálózati hozzáférést (ZTNA), illetve a következő generációs tűzfalat."

A Hillstone Networks díjnyertes NGFW termékcsaládja a jövőre felkészített biztonsági architektúrát kínál az infrastruktúra-bővítéshez való alkalmazkodáshoz és az üzleti növekedés ösztönzéséhez. Ez biztosítja az alapot a zéró bizalmi architektúrához, amely támogatja az új technológiákat és véd a fejlett kibertámadások ellen. A Hillstone A-sorozatú és X-sorozatú következő generációs tűzfalai nagy teljesítményű, nagy megbízhatóságú és méretezhető hálózatvédelmet biztosítanak a vállalatok és a szolgáltatók számára, átfogó és intelligens fenyegetésészlelési és -megelőzési képességekkel a vállalati digitális eszközök védelmére.

A Hillstone NGFW platformja a Hillstone SD-WAN és ZTNA megoldásainak is az alapja, amely lefedettséget, ellenőrzést és konszolidációt biztosít.

"Egy kifinomult, a mesterséges intelligencia által vezérelt (AI) motor segítségével a Hillstone képessé teszi a szervezeteket arra, hogy visszafejtés nélkül elemezzék és észleljék a titkosított forgalmat, javítva a fenyegetésészlelés általános hatékonyságát és pontosságát" - állítja Martin Naydenov, a Frost & Sullivan kiberbiztonsági vezető iparági elemzője. "A Hillstone erős jövőképet és terjeszkedési stratégiát mutat, amely felkarolja a globális megatrendeket, mint például a felhőalapú számítástechnikát (cloud computing). Ennek eredményeként továbbra is olyan új megoldásokat kínál, mint például a Cloud Workload Protection, amely a nagy felhőszolgáltatókkal, az AWS-szel és az Azure-ral együttműködve javítja a biztonságot a hibrid IT-környezetekben."

Tudjon meg többet a Hillstone következő generációs tűzfalairól itt: https://www.hillstonenet.com/products/network-edge-protection/ngfw/ .


Amit a Hillstone Networks-ről tudni kell

A Hillstone Networks vezető szerepet tölt be a kiberbiztonság területén, mélyreható és széleskörű védelmet kínál különböző méretű vállalatok számára, bármilyen munkaterületen a peremeszközöktől kezdve (edge computing) a felhőig. A Hillstone Networks integratív kiberbiztonsági megoldása világszerte több mint 26 000 vállalkozás számára biztosít lefedettséget, ellenőrzést és konszolidációt. www.hillstonenet.com.

Forrásverzió a businesswire.com címen: https://www.businesswire.com/news/home/20230907062558/hu/

Kapcsolat
Médiakapcsolat
Zeyao Hu
+1 4085086750
inquiry@hillstonenet.com


Forrás: Hillstone Networks


E közlemény hivatalos, mérvadó változata az eredeti forrásnyelven közzétett szöveg. A fordítás csak az olvasó kényelmét szolgálja, és összevetendő a forrásnyelven írt szöveggel, amely az egyetlen jogi érvénnyel bíró változat.
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.