OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. április 30. kedd
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2023. szeptember 1., péntek 09:55

Az Al Marjan-sziget a Marriott International második vendéglátási ajánlatát kínálja a partjain: a W Al Marjan Island-et
    Rász El-Haima, Egyesült Arab Emírségek, 2023. szeptember 1., péntek (Business Wire/OTS) - A Marjan, a szabadon birtokolt "freehold" ingatlanok fő fejlesztője Rász el-Haimában ma bejelentette, hogy a Marriott International, Inc. és a Dalands Holding együttműködésének eredményeként megnyitja a W Hotelt az Al Marjan-szigeten.

        Ez a sajtóközlemény multimédia-tartalommal rendelkezik. A teljes tartalmat itt találja: https://www.businesswire.com/news/home/20230831465751/hu/

A tervek szerint a W Al Marjan Island ünnepélyes megnyitójára 2027 elején kerül majd sor, amellyel kettős hírnév megszerzésére törekszik, nem csupán a Marriott International második vendéglátóipari vállalkozásaként a szigeten, hanem a W Hotel első Rász el-Haimában található ingatlanaként is, amely a márka merész dizájnját, kimagasló szolgáltatást és folytonos programozást hoz magával az északi emírségbe.

Rendeltetése, hogy a Marjan zászlóshajó-szigetcsoportjának szigetén, az Arab-félsziget festői háttere előtt, a Yanas és Jais-hegységek által körülvett szálloda tovább emelje ennek a virágzó szabadidős célpontnak a vonzerejét a világjárók körében.

A 300 lenyűgöző tengerre néző szállodai szobából és lakosztályból álló pazar ingatlan várhatóan olyan jellegzetes terekkel rendelkezik majd, mint a Living Room, a WET terasz, a W Lounge, az AWAY Spa és a FIT fitneszközpont, valamint három étterem és üzlethelyiségek.

Abdulla Al Abdouli, a Marjan vezérigazgatója elmondta: "Ahogyan Rász el-Haima jogosan szilárdítja meg pozícióját a globális turisztikai környezetben, büszkék vagyunk arra, hogy jelentős mértékben hozzájárulunk hitelességének és vonzerejének növeléséhez a nemzetközi befektetők körében. Ez az elkötelezettség számtalan tekintélyes projekthez vezetett, amelynek egyik példája a W Al Marjan Island elindítása."

"Izgatottak vagyunk, hogy a Dalands Holdinggal együttműködve elhozzuk a W pezsdítő energiáját és dinamikus dizájnját az Al Marjan-szigetre" - árulta el Saahil Lalit, a Marriott International közel-keleti fejlesztésekért felelős alelnöke. "Rász el-Haima továbbra is keresett szabadidős célpont, amely világszerte idilli strandjaihoz és látnivalóihoz vonzza az utazókat."

Saurabh Gupta, a Dalands Holding vezérigazgatója elmondta: "Úgy gondoljuk, hogy ez az egyedülálló fejlesztés rendkívül népszerű lesz ikonikus dizájnja, fényűző szállása és divatos kulináris lehetőségei miatt. A portfóliónk többi luxusszállodájához hasonlóan a W Al Marjan Island-et leendő vendégeink vélt igényei alapján fejlesztjük azáltal, hogy kivételes ajánlatokat és felejthetetlen élményeket állítunk össze számukra."

A több mint 7,8 km-en végignyúló fehér homokos strandokkal és 23 km-es vízparttal, valamint számos tevékenységgel és vízi sporttal büszkélkedő Al Marjan-sziget egy fényűző vízparti életstílust álmodik újjá Rász el-Haima városában.
*Forrás: AETOSWire

Forrásverzió a businesswire.com címen: https://www.businesswire.com/news/home/20230831465751/hu/

Kapcsolat
Nivine William
nivine.william@bcw-global.com


Forrás: Marjan


E közlemény hivatalos, mérvadó változata az eredeti forrásnyelven közzétett szöveg. A fordítás csak az olvasó kényelmét szolgálja, és összevetendő a forrásnyelven írt szöveggel, amely az egyetlen jogi érvénnyel bíró változat.
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.