OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. február 25. vasárnap
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2023. augusztus 31., csütörtök 09:15

A Starr Christopher Magee-t nevezi ki alelnöknek, valamint pénzügyi és szakmai felelősségbiztosítási nemzetközi vezetőnek
    New York, 2023. augusztus 31., csütörtök (Business Wire/OTS) - A Starr Insurance ma bejelentette, hogy Christopher Magee alelnökként, valamint pénzügyi és szakmai felelősségbiztosítási nemzetközi vezetőként csatlakozott a Starrhoz. Az új pozíció célja az Egyesült Államokon kívüli üzleti tevékenység bővítése, illetve az ügyfelek kockázatkezelésének támogatása világszerte.

        Ez a sajtóközlemény multimédia-tartalommal rendelkezik. A teljes tartalmat itt találja: https://www.businesswire.com/news/home/20230830519105/hu/

Chris több mint 25 éves pénzügyi vezetői tapasztalattal rendelkezik, amelyet nagy amerikai multinacionális biztosítótársaságoknál szerzett az Egyesült Államokban, Kanadában, az Egyesült Királyságban, valamint Svájcban. Pályafutása során a pénzügyi és szakmai felelősségi kockázatokra specializálódott.

Chris, aki a Rhode Island-i Egyetemen végzett, nemrégiben költözött el Londonból, és székhelyét New Yorkba helyezi át.


Amit a Starr Insurance-ról tudni érdemes

A Starr Insurance Companies (vagy Starr) a Starr International Company, Inc. tulajdonában lévő biztosítási és utazástámogatási vállalatok, valamint a C. V. Starr & Co., Inc. és leányvállalatai befektetési üzletágának közös marketing elnevezése. A Starr az egyik vezető biztosító és befektető szervezet, amely hat kontinensen végzi tevékenységét; operatív biztosítótársaságain keresztül a Starr vagyon- és baleset-, valamint baleset- és egészségbiztosítási termékeket, továbbá egy sor különleges fedezetet nyújtó terméket (repülési, tengeri, energia és a felelősségbiztosítási fedezeten felüli fedezetet nyújtó biztosítások) kínál. A Starr biztosítótársaságként működő, külföldi (amerikai egyesült államokbeli, bermudai, kínai, hongkongi, szingapúri, egyesült királyságbeli, svájci és máltai) székhelyű leányvállalatainak mindegyike "A" (Kitűnő) minősítést kapott az A.M. Best hitelminősítő intézettől. A Starr Lloyd's szindikátusának Standard & Poor szerinti minősítése "A+" (Erős).

Látogasson el hozzánk a www.starrcompanies.com weboldalra, vagy kövessen minket a LinkedIn-en és a Twitter-en.

Forrásverzió a businesswire.com címen: https://www.businesswire.com/news/home/20230830519105/hu/

Kapcsolat
Charlie Armstrong
Marketing alelnök
charlie.armstrong@starrcompanies.com, 646.758.8308


Forrás: Starr Insurance


E közlemény hivatalos, mérvadó változata az eredeti forrásnyelven közzétett szöveg. A fordítás csak az olvasó kényelmét szolgálja, és összevetendő a forrásnyelven írt szöveggel, amely az egyetlen jogi érvénnyel bíró változat.
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.