OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. április 27. szombat
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)






2023. augusztus 30., szerda 13:00

Közel 500 állat jóllétén segített a Samsung SDI
    Göd, 2023. augusztus 30., szerda (OTS) - A kutyák világnapja alkalmából a Samsung SDI Magyarország immáron második alkalommal szervezett önkéntes programot állatmenhelyeken. A vállalat idén két menhelyre összesen 40 munkavállalójával látogatott el, és próbálta feljavítani az ott gondozott közel 500 kutya és macska életszínvonalát.

    A hírhez tartozó kép(ek) ingyenesen letölthető(ek) a következő
internetcímen:
http://ots.mti.hu/Pages/Picture.aspx?fi=OTS_20230830_001.jpg
http://ots.mti.hu/Pages/Picture.aspx?fi=OTS_20230830_002.jpg

A Samsung SDI először tavaly döntött úgy, hogy önkéntes programot hirdet és ellátogat egy menhelyre, ahol a dolgozók elvégzik az ott szükséges munkákat és adományokkal segítenek az állatokon. Idén azonban már két helyet is támogatott a cég: a vácrátóti Lelenc Kutyamentő Egyesületet és - akárcsak tavaly - a váci Zöld Menedék Állatvédő Alapítványt.

Míg az előbbi menhelyen a munkavállalók lebetonoztak 5 nagy kennelt, valamint felújítottak egy jurtát, addig az utóbbin az adományként vitt 14 kutyaházat rakták össze és kerítést festettek. A cég emellett - a menhelyek igénye szerint - különböző speciális tisztítószerekkel és szerszámokkal támogatta az alapítványokat, hogy megkönnyítse fenntartásukat a jövőben.

A vállalat dolgozói továbbá gyűjtést szerveztek maguk között és állateledelt, valamint játékokat is vittek a menhelyekre.

A Samsung SDI vezetése elkötelezett a helyi közösségek támogatása iránt. A vállalat olyan, már jelenleg is nagy sikerrel futó programjai, mint a gyermekes családokat segítő Babaverzum, vagy a gyermekek Mikulás ünnepségét gazdagabbá tévő iskolai Samsung SDI mikulás program mellet az új kezdeményezésben résztvevő alapítványok és szervezetek köre az idei év során folyamatosan bővülni fog.

###

A Samsung SDI-ről
A Koreai Köztársaságban székhellyel rendelkező Samsung SDI a világ vezető akkumulátor- és elektronikai anyagok gyártója, amely újra definiálja az elektromos járművek, energiatároló rendszerek és IT-eszközök világát. A vállalat az átalakulást és az innovációt ösztönzi, hogy a "kreatív energia- és anyagmegoldások vezetőjévé" váljon az e-mobilitás, az energetikai megoldások, valamint a félvezetők és kijelzők területén. A vállalat kötelezettséget vállal arra, hogy 2050-ig globálisan 100%-ban megújuló villamos energiát fog beszerezni. A legfrissebb hírekért látogasson el a Samsung SDI News oldalára ahttps://www.samsungsdi.com/sdi-news/list.html. címen.
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.