OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. február 25. vasárnap
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2023. augusztus 30., szerda 09:08

A Travelshift 10 millió USD tőkeemelést hajtott végre
    Reykjavík, Izland, 2023. augusztus 30., szerda (Business Wire/OTS) - Az izlandi vezető utazási iroda, a Travelshift, 10 millió amerikai dolláros tőkebevonást hajtott végre a meglévő részvényesektől, ezáltal 30 millió amerikai dollárra növelte a teljes finanszírozási összeget.

        Ez a sajtóközlemény multimédia-tartalommal rendelkezik. A teljes tartalmat itt találja: https://www.businesswire.com/news/home/20230829036955/hu/

A finanszírozással a Travelshift jelenlegi befektetői bizalmukat fejezték ki a vállalat növekedési pályája és jövőbeli lehetőségei iránt. A GE Investment Management Co. elnöke és befektetési igazgatója, Harshal Chaudhari szerint: "Továbbra is büszkén támogatjuk a Travelshift páratlan útját. A vállalat sikerében jelentős szerepet játszott a megingathatatlan elkötelezettség az innováció és az ügyfél-elégedettség iránt, és határozottan hiszünk abban, hogy képes még jobban felforgatni a szabadidős utazási iparágat."

A legújabb finanszírozási fordulóra azután került sor, hogy a Travelshift nemrégiben bevezette a Guide to Europe (https://guidetoeurope.com/) utazási felületét, amely lehetővé teszi az összehangolt utazást (Connected Trip) az európai szabadidős utazási piacon. Ezzel a mesterséges intelligencia által vezérelt innovatív szolgáltatással az utazóknak lehetőségük nyílik arra, hogy egyszerre mindent lefoglaljanak, amire csak szükségük van, és az utazásuk minden részletét egyetlen alkalmazásban kövessék nyomon. Emellett az utazók számára több ezer, a mesterséges intelligencia segítségével optimalizált útiterv érhető el, a világ jelenleg legnagyobb európai üdülési csomagválasztékával.

"Boldogok vagyunk, hogy meglévő részvényeseink továbbra is támogatnak bennünket és megtisztelnek bizalmukkal" - mondta el David Stewart, a Travelshift elnök-vezérigazgatója. "Ez a finanszírozási forduló lehetővé teszi számunkra, hogy felgyorsítsuk növekedési kezdeményezéseinket, és tovább folytassuk az utazás következő korszakának kiépítését a mesterséges intelligencia innovatív felhasználásával és alkalmazásával, hogy megvalósítsuk a személyre szabott és zökkenőmentes utazási élményt."

A Travelshift őszinte háláját szeretné kifejezni rendíthetetlen csapatának, hűséges ügyfeleinek és elkötelezett részvényeseinek a folyamatos támogatásukért és a vállalat jövőképébe vetett hitükért.


Amit a Travelshiftről tudni érdemes:

A Travelshift vezető izlandi utazási iroda, amely technológiavezérelt utazási megoldások kínálatára specializálódott. A több mint egy évtizedes iparági tapasztalattal a Travelshift elkötelezett amellett, hogy forradalmasítsa az emberek utazási szokásait innovatív szolgáltatásokat és egyedülálló ügyfélélményt kínálva.


Forrásverzió a businesswire.com címen: https://www.businesswire.com/news/home/20230829036955/hu/

Kapcsolat
Médiakapcsolatok és további információk:
David Stewart
Elnök-vezérigazgató
E-mail: dave@travelshift.com
Telefon: +354 791 9394


Forrás: Travelshift


E közlemény hivatalos, mérvadó változata az eredeti forrásnyelven közzétett szöveg. A fordítás csak az olvasó kényelmét szolgálja, és összevetendő a forrásnyelven írt szöveggel, amely az egyetlen jogi érvénnyel bíró változat.
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.