OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. április 27. szombat
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2023. július 12., szerda 14:25

Új webáruház - aranyotthon.hu, magyar piacra lép, hogy befektetési arany, ezüst és egyéb termékek széles választékát és első osztályú online vásárlási élményt kínáljon a vásárlóknak
    Budapest, 2023. július 12., szerda (OTS) - Az aranyotthon.hu, Európa vezető nemesfém termékek online vásárlási szolgáltatójának részeként büszkén jelenti be új webáruházának indulását, amely egyedülálló és kényelmes vásárlási lehetőséget kínál a vásárlóknak. Az aranyotthon.hu arra összpontosít, hogy befektetési érméket, tömböket és gyűjtői érméket kínáljon a világ jelentősebb pénzverdéitől, mindezt tisztességes áron.

    A nemesfémeket több mint 7000 éve használják fizetésre, befektetésre, megtakarításra és az infláció elleni védelemre. Az aranyotthon.hu webáruház a minőség, a választék és a megfizethetőség egyedülálló kombinációját kínálja, hogy minden vásárló igényét kielégítse. Az intuitív keresés, az áttekinthető kategóriák és a gyors és biztonságos rendelés egyszerűvé és kényelmessé teszi a vásárlást az aranyotthon.hu-n.

Az új aranyotthon.hu webáruház néhány legfontosabb jellemzője és előnye:

1. A termékek széles választéka. Az aranyotthon.hu webáruházzal a vásárlók egy helyen mindent megtalálnak, amire szükségük van.
2. Személyes fiók és rendeléskövetés. Minden küldeményt biztonságosan és diszkréten csomagolunk és 100%-os biztosított értékcsomagot kézbesítünk.
3. Minőségi ügyfélszolgálat:  Az arayotthon.hu nagy hangsúlyt fektet a kiváló ügyfélszolgálat biztosítására. A vásárlók telefonon és e-mailben is kapcsolatba léphetnek az ügyfélszolgálattal, ahol szakértői segítséget és választ kapnak kérdéseikre.

Az aranyotthon.hu célja, hogy az új webáruház nem csak kényelmes vásárlási élményt, hanem a termékek és szolgáltatások minőségével való elégedettséget is hozza a vásárlóknak. Az új webáruház már elérhető a www.aranyotthon.hu weboldalon, és ahol a klienseink azonnal megkezdhetik az online vásárlást.
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.