OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. április 30. kedd
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2023. július 10., hétfő 09:00

16th Concours Géza Anda 2024 - Jury, Rules, Repertoire
    Zurich, Switzerland, 10 July, 2023 (APA/OTS) - The Géza Anda-Foundation is delighted to announce the jury, rules and repertoire of the 16th international piano competition Concours Géza Anda. (https://geza-anda.ch/concours-2024/)

        - Picture is available at AP (https://apmultimedianewsroom.com/multimedia-newsroom/partners/news-aktuell)-

The competition takes place between 30th May and 8th June 2024 in Zurich and Winterthur, Switzerland and is open to participants from all countries who are born after 30th May 1992.

Franz Xaver Ohnesorg will chair the jury, the jury members are: Martha Argerich, Ricardo Castro, Zlata Chochieva, Lucas Debargue, Konstanze Eickhorst, Toshio Hosokawa, Robert Levin and Dénes Várjon.

The Mozart-Semifinal with Musikkollegium Winterthur will be conducted by Mikhail Pletnev, the Final with the Tonhalle-Orchester Zürich by Paavo Järvi.

Registration opens on 19th November 2023.

The rules and repertoire of the Concours Géza Anda 2024 can now be found on geza-anda.ch

Further information and contact:
Géza Anda-Foundation
Phone: +41/442051423
markus.wyler@geza-anda.ch
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.