OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. április 30. kedd
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2023. július 7., péntek 08:00

A jövő bankfiókja - Új szerep az omnichannel világban / Középpontban az ügyfelekkel folytatott interakció
    Münster, 2023. július 7., péntek (APA/OTS) - Az utóbbi években a digitális termékkínálat bővülése következtében a bankfiókok ügyfélforgalma folyamatosan csökkent. A koronavírus okozta pandémia előtt Európában az összes lakossági banki ügyfél több mint negyedét kizárólag az "offline banki" szolgáltatások érdekelték. Ez az arány az előrejelzések szerint 2025-re körülbelül 10%-ra fog esni, miközben az ügyfelek által igénybe vett hibrid és teljesen digitális szolgáltatások jelentősen növekedni fognak.

    A bankfiókok azonban továbbra is fontos stratégiai szerepet játszhatnak, különösen akkor, ha a banki alkalmazottak rendelkeznek a megfelelő készségekkel. Eljött tehát az ideje a bankfiókok stratégiai szerepe újrafogalmazásának annak érdekében, hogy kiaknázhatók legyen az általuk kínált, egyértelműen meglévő gazdasági lehetőségek, és olyan új, integrált ösztönzőket lehessen kidolgozni, amelyek a bankfiókok látogatására bátorítják az ügyfeleket.

A stratégiai, számítástechnikai és vezetői tanácsadó cég, a zeb nemrégiben bemutatta zeb.branch.compass (zeb.bankfiók.iránytű) című elemzését, amely megvizsgálja, hogyan újíthatók meg a jövőben a bankfiókok oly módon, hogy érdemi szolgáltatásokat tudjanak kínálni egy folyamatosan változó, digitális, omnichannel világban, és melyek azok a konkrét intézkedések, amelyeket ennek érdekében meg kell tenni.

Az interakció a jövő bankfiókjának kulcsfontosságú eleme

A bankfiókok a jövőben is az egyik fontos csatornának fognak számítani, de a különféle hatások (ideértve, de nem kizárólag a digitalizációt) következtében drámai változások fognak bekövetkezni a szerepükben.

A zeb tanácsadói szerint a jövő bankfiókjának az akadálymentes interakció helyszínévé kell válnia. Egyensúlyt kell teremtenie a funkcionalitásra és a kialakításra vonatkozó döntések közt. Végső soron arról van szó, hogy a bank által kínált értékeknek és a márkaidentitásnak kézzelfoghatóknak kell lenniük a helyszínen, és támogatniuk kell az alkalmazottakat feladataik ellátásában. A legérdekesebb az, hogy a bankfiók az marad, amivé a digitális csatornák nemsokára válni fognak: az ügyfél és a bank közti párbeszéd helyszíne.

További információk a zeb.branch.compass "fehér könyvéről" díjmentesen elérhetők a következő linkre kattintva: The bank branch of the future | zeb (zeb-consulting.com).

Az egyik vezető stratégiai, számítástechnikai és vezetői tanácsadó cégnek számító zeb 1992 óta biztosít átalakulást segítő, szakértői szolgáltatásokat az európai pénzügyi szolgáltatási szektor teljes értéklánca számára. Több mint 1 000 munkatársunk szerte Európában 15 irodában dolgozik. Ügyfeleink közt megtalálhatók nagy piaci kapitalizációjú európai bankok, magánbankok, biztosítótársaságok, valamint különféle pénzügyi közvetítő cégek. Vállalatunkat az ágazati szereplőket értékelő szakemberek már többször beválasztották a pénzügyi szektor elismerten "legjobb tanácsadó" cégei közé.

Kép elérhető a következő linkre kattintva: AP -https://apmultimedianewsroom.com/multimedia-newsroom/partners/news-aktuell

Kapcsolattartó:
Franz-Josef Reuter
Head of Public & International Affairs
Telefon: +49.251.97128.347
E-mail: franz-josef.reuter@zeb.de
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.