OTS Üzleti Sajtószolgálat
2023. június 4. vasárnap
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)
2023. május 25., csütörtök 12:40

Kiderült, mennyi lesz a diák fizetés idén nyáron
    Budapest, 2023. május 25., csütörtök (OTS) - A Quantum Digitális Diákszövetkezet elkészített egy átfogó nyári munka kisokost, melynek célja, hogy tájékoztassa a diákokat a diákmunka világában rejlő lehetőségekről és kihívásokról.

    A hírhez tartozó kép(ek) ingyenesen letölthető(ek) a következő
internetcímen:
http://ots.mti.hu/Pages/Picture.aspx?fi=OTS_20230525_001.jpg

A kisokos tartalmazza az Quantumnál dolgozó diákok átlagos órabérét, hogy a diákok reális képet kapjanak a várható jövedelmükről. Kiemelik a fekete foglalkoztatás veszélyeit, és hangsúlyozzák a diákok jogait és védelmét a munkahelyeken. Szektoronként bemutatják, milyen területeken lehet munkalehetőségekre számítani, így a diákok könnyebben megtalálják az érdeklődésüknek és képességeiknek megfelelő állásokat.

A Quantum arra ösztönzi a diákokat, hogy látogassák meg honlapjukat, ahol elérik a 2023-as nyári diákmunka kisokost. Ez a kisokos minden fontos információt tartalmaz, amelyre szükségük lehet a sikeres és biztonságos diákmunka-vállaláshoz.

https://qdiak.hu/nyari-diakmunka-kisokos-2023/
https://qdiak.hu/

Sajtókapcsolat:
Bege Áron
info@qdiak.hu
+36204327959
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.