OTS Üzleti Sajtószolgálat
2022. december 10. szombat
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)
2022. november 17., csütörtök 09:05

Támogatott beruházás a Light Positive Kft. részére
    Budapest, 2022. november 17., csütörtök (OTS) - 2022. tavaszán a Light Positive Kft., mint kedvezményezett, a Gazdaságfejlesztési és Innovatív Operatív Program Plusz keretében, a Pénzügyminisztérium támogatásával, a GINOP Plusz-1.2.3-21 felhívás alapján, 70 %-os támogatási intenzitással, 72,4 millió forint támogatásban részesült, "Rendezvénytechnikai eszköz fejlesztés hang- fény- színpadtechnika szakágakban". A projekt elszámolható költségeit az Európai Regionális Fejlesztési Alap és hazai központi költségvetési előirányzat, feltételesen vissza nem térítendő támogatás formájában finanszírozza.

    A hírhez tartozó kép(ek) ingyenesen letölthető(ek) a következő
internetcímen:
http://ots.mti.hu/Pages/Picture.aspx?fi=OTS_20221117_001.jpg

A fejlesztés célja: A 72,4 millió forint európai uniós támogatás segítségével korszerű vállalati technológia kerül bevezetésre a megvalósulási helyszín térségében és ezáltal a kedvezményezett, valamint munkavállalóinak eredményességi mutatói, növekedést érnek el.

A támogatásból 2022. július hónapban a fénytechnikai szakág fejlesztése valósult meg, az alábbi eszközökkel:

6 db Robe ROBIN MegaPointe moving head fényvető, konténerben.

A megvalósulási helyszín a kedvezményezett Nagyhódos 4977, Petőfi u. 12. sz. alatti telephelye. A fejlesztés eredményeként a kedvezményezett által szerződésszerűen vállalt rendezvénytechnikai szolgáltatások kiszolgálása történik növekvő minőségben és mennyiségben.

A projekt a Széchenyi terv Plusz program keretében valósul meg.

A projektről bővebb információkat a www.lightpositive.hu oldalon olvashatnak.

Sajtóreferens:
Haróth Csilla
+36204447703; penzugy@lightpositive.hu
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.