OTS Üzleti Sajtószolgálat
2022. december 9. péntek
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2022. szeptember 27., kedd 12:25

Sajtóközlemény - "Mill Valley Kft. termelékenységének növelése a korszerű technológiai eszközök beszerzésével"
    Alsóörs, 2022. szeptember 27., kedd (OTS) - A Mill Valley Kft. Alsóörsön üzemelteti a Bitang Burgert. Az étterem korábban kezdetleges, használt eszközökkel működött, melynek korszerűsítésére már nagy szükség volt. Ezért pályázott a Magyar Falu Vállalkozás-Újraindítási Program keretében megjelent GINOP_PLUSZ-1.2.2-22-2022 konstrukcióban. A pályázatban beszerzésre kerültek konyhatechnológiai és információs technolnógiai eszközök. Az GINOP Plusz pályázaton elnyert 4,98 M Ft vissza nem térítendő európai uniós támogatás segítségével, bővíteni tudtuk kínálatunkat és a termelékenységünket.

        -    A megvalósulás helyszíne: 8226 Alsóörs, Endrődi Sándor utca 24/A.
     -    A kedvezményezett neve: Mill Valley Kft.

A projekt a Széchenyi Terv Plusz program keretében valósul meg.

A projektről bővebb információt a www.bitangburger.hu oldalon olvashatnak.

További információ kérhető:
Radnóti Mária, ügyvezető
e-mail: burgerfactory2018@gmail.com
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.