OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. április 28. vasárnap
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2022. szeptember 8., csütörtök 09:45

Ma, a Disney+ Day alkalmából a BTS koncertfilmje a "BTS: PERMISSION TO DANCE ON STAGE - LA" és egy különleges ízelítő is látható az "ANDOR" sorozatból a Disney+-on (1. rész)
    Budapest, 2022. szeptember 8., csütörtök (OTS) - Két új premier a Disney+ Day programkínálatában! - A Disney+ Day kínálata várva várt világpremiereket tartalmaz a Disney, a Pixar, a Marvel, a Star Wars, a National Geographic, a The Simpsons és még sok más filmes produkciótól / - A Disney+ Day-t világszerte szeptember 8-án ünneplik. Ez alkalomból a Disney+-ra ma felkerült  a 21. század egyik ikonikus fiúzenekarának, a BTS-nek a koncertfilmje, a "BTS PERMISSION TO DANCE ON STAGE - LA"; valamint az "Andor"-ból egy előzetes is látható streaming platformon. Az "Andor" a Disney+ saját gyártású sorozata, a Lucasfilmtől.

    A "BTS: PERMISSION TO DANCE ON STAGE - LA" a Los Angeles-i SoFi Stadionban 2021 végén (november 27-28. és december 1-2.) megrendezett BTS-koncert élő előadását mutatja be. A koncertfilmben a GRAMMY®-jelölt zenekar "Dynamite", "Butter" és "Permission to Dance" című slágereit tartalmazza. A BTS - a "Bangtan Sonyeondan" rövidítése, ami magyarul "Golyóálló cserkészcsapatot" jelent -, egy dél-koreai fiúzenekar, amely 2013 júniusában debütált, és azóta rajongók millióinak szívét hódította meg világszerte. A BTS tagjai: RM, Cn, SUGA, J-Hope, Jimin, V és Jung Kook. A koncertfilmet a Den of Thieves produkciós cég készítette a Borderless Film közreműködésével, a film producere pedig HYBE volt.

Szeptember 21-én lesz az "Andor" sorozat premierje: a Disney+-ra az első három epizód kerül fel aznap. Mától pedig egy ízelítőt is lehet látni a sorozatból. Az "Andor" a Star Wars-galaxis új perspektíváját tárja fel Cassian Andor küldetésére és az általa elért változásokra összpontosítva. A sorozat a Birodalom ellen fellángoló lázadás történetét mutatja be, és azt, hogyan csatlakoznak a harchoz a különböző bolygók. Cassian egy veszélyekkel, csalárdsággal és intrikákkal teli korszakban indul el azon az úton, amely lázadó hőssé teszi őt.

Cassian Andor szerepében Diego Luna látható, továbbá a sorozatban olyan elismert színészek is szerepelnek, mint  Genevieve O'Reilly, Stellan Skarsg?rd, Adria Arjona, Denise Gough, Kyle Soller és Fiona Shaw. A vezető producerek: Athleen Kennedy, Tony Gilroy, Sanne Wohlenberg, Diego Luna és Michelle Rejwan. Továbbá, Tony Gilroy a sorozat vezető írója és kreatív producere is.

A Disney+ Day kínálata várva várt világpremiereket tartalmaz a Disney, a Pixar, a Marvel, a Star Wars, a National Geographic, a The Simpsons és még sok más filmes produkciótól. A Disney+ streaming platformra érkező új tartalmak között szerepelnek a következők: a Marvel Studios-tól "Thor: Szerelem és mennydörgés"; Pinokkió"; új epizód az "Amazon: Ügyvéd" című sorozatból; "Verdák az utakon"; "Obi-Wan Kenobi: Egy jedi visszatérése"; "Felnőtté válás". Továbbá, "Fantasztikus kalandok Bertie Gregoryval"; "Tierra Incógnita"; "Assembled: Így készült a Thor: Szerelem és mennydörgés"; "Esküvői szezon", "Mike" és az "Üdvözlet a klubban", ami egy új rövidfilm "A Simpson családtól".

A Disney+ Day alkalmából, akik szeptember 8-tól kezdődően szeptember 20-a reggel 8:59 percig előfizetnek a Disney+-ra - legyen szó új vagy visszatérő előfizetőkről -, azoknak mindössze 599 forintért lesz elérhető a Disney+ az első hónapban. A Disney+ Day számos izgalmat tartogat az előfizetők számára, ugyanis a szeptember 8-án új filmek, sorozatok kerülnek fel a Disney+-streaming platformra, valamint további kedvezmények is várják az előfizetőket.

Instagram: @DisneyPlus
Facebook: @DisneyPlusHU
Hashtag: #DisneyPlus; #DisneyPlusDay
Sajtóanyagok, képek:
https://dmedmedia.disney.com/disney-plus-day-2022
https://dmedmedia.disney.com/about-disney-plus

BTS: https://dmedmedia.disney.com/disney-plus/bts-permission-to-dance-on-stage-la
ANDOR: https://dmedmedia.disney.com/disney-plus/andor



2022. szeptember 8., csütörtök 09:45

Ma, a Disney+ Day alkalmából a BTS koncertfilmje a "BTS: PERMISSION TO DANCE ON STAGE - LA" és egy különleges ízelítő is látható az "ANDOR" sorozatból a Disney+-on (2. rész)
    Budapest, 2022. szeptember 8., csütörtök (OTS) -

    
A DISNEY+ SZOLGÁLTATÁSRÓL

A Disney+ streaming megszámlálhatatlan népszerű és világszerte keresett film és sorozat otthona, kínálatában Disney, Pixar, Marvel, Star Wars és National Geographic alkotások egyaránt megtalálhatóak, csakúgy, mint a legendás "A Simpson család" és számos további sikerprodukció - de a választéknak egyes országokban az új általános szórakoztató brand, a Star is a részét képezi. A Disney+ a The Walt Disney Company legfontosabb streaming szolgáltatása, mely a Disney Media & Entertainment Distribution üzleti szegmenshez tartozik. A szolgáltatást igénylők megtekinthetik a Disney+ folyamatosan gyarapodó tartalomkínálatát, köztük egész estés filmeket, dokumentumfilmeket, élőszereplős filmeket, animációs sorozatokat és rövid formátumú tartalmakat. Kivételes helyzetéből adódóan a Disney+ precedens nélküli hozzáféréssel bír a Disney lenyűgözően gazdag mozi- és televíziós archívumához, valamint a The Walt Disney Studios legújabb alkotásait is a magáénak tudhatja. A Disney+ önálló streaming szolgáltatásként vagy a The Disney Bundle részeként érhető el, amely az előfizetőknek hozzáférést biztosít a Disney+, a Hulu és az ESPN+ kínálatához. További információk a disneyplus.com oldalon, valamint a legtöbb mobiltelefonon és tévékészüléken elérhető Disney+ applikáción olvashatók.  

DISNEY+ MAGYARORSZÁGI SAJTÓKONTAKT
Bak Anita  
Anita.X.Bak.-ND@disney.com
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.