OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. április 19. péntek
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)
2022. augusztus 26., péntek 14:50

Ismét remekeltek a Grapoila-olajok az angliai Great Taste világversenyen
    Budapest, 2022. augusztus 26., péntek (OTS) - Két csillaggal zárta az élelmiszeripar Oscar-díjait 2022-ben is kiosztó angliai Great Taste étel- és italkóstoló versenyt a magyar Grapoila keleties ízvilágú olajmixe.

    A hírhez tartozó kép(ek) ingyenesen letölthető(ek) a következő
internetcímen:
http://ots.mti.hu/Pages/Picture.aspx?fi=OTS_20220826_003.jpg

Az Eisberg Csicseri salátatáljához komponált, hidegen sajtolt szezámmag- és kukoricacsíra-olajból álló különleges keverék kapcsán a nemzetközi zsűri az "isteni" jelzőt használta. A hivatalos értékelés szövege szerint a "diós ízvilágú, édes, sós és zsenge zöld" olajmixet saját konyhájukban is szívesen használnák a testületet alkotó neves séfek, gasztrobloggerek és ételkritikusok.

A vakkóstolással bíráló zsűri további két tételt is értékelt a hulladékmentes zero waste technológiával készített új Grapoila termékek közül. A selymesen füstös karakterű, pirított aromájú pörkölt tökmagolaj és a friss magvak ízét kellemes selymességgel társító négykomponensű salátaolaj egyaránt egycsillagos minősítést kapott. Az utóbbinál a zsűri kiemelte, hogy a len-, kender- és napraforgómagból, valamint kukoricacsírából hidegen sajtolt olajok különleges keveréke zero waste technológiával készült. 2018-tól így már 12 Grapoila-termék nyert egy- vagy kétcsillagos minősítést a seregszemlén.

Az Eisberg mindezek ismeretében választotta a Grapoila olajait több salátatál ízesítésére: a transzparencia és a most elnyert nemzetközi szakmai díj visszaigazolása a két cég azon törekvéseinek, hogy csakis a legjobb minőségű alapanyagokat és összetevőket használják fel termékeikhez.
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.