OTS Üzleti Sajtószolgálat
2022. augusztus 17. szerda
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2022. augusztus 3., szerda 16:50

Elfogynak a napelemmel kapcsolatos domainek?
    Budapest, 2022. augusztus 3., szerda (OTS) - A magyarországi .hu domain regisztrációk a hazánkban zajló vagy hazánkat érintő közéleti-, gazdasági eseményeket, valamint jogszabályi változásokat teljes mértékben követik.

    Sokan kifejezetten gyorsan reagálnak az eseményekre, már az első hírek hallatán megfigyelhető az aktuális közéleti témákhoz köthető domain nevek foglalása üzleti lehetőség reményében.

2022. júliusban összesen 6770 .hu domaint regisztráltak, amelyeknek nagy százaléka aktuális témákhoz kapcsolódó kulcsszavakat tartalmaz, mint napelem, energia, rezsi, szárazság, aszály, vármegye és kata. Vajon mire használják ezeket a domaineket?

A teljes cikk elolvasható és a forrás megjelölése mellett szabadon felhasználható:
https://www.rackhost.hu/blog/elfogynak-a-napelemmel-kapcsolatos-domainek/
https://drive.google.com/drive/folders/1HyWe6mAD5bSid_HBSXvKxswAQQXfw-1R?usp=sharing

Kontakt adatok:
Sebők Beatrix
Marketing vezető
Telefonszám: +36 30 975 5729
E-mail: sebok.beatrix@rackhost.hu
Web: www.rackhost.hu
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.