OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. március 19. kedd
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2022. július 26., kedd 14:05

Az Expensify lesz a házigazdája a világ egyetlen, ezúttal Olaszországban újra megrendezésre kerülő számviteli és fintech fesztiváljának, a 2023. évi ExpensiConnak
    Portland, Oregon állam, USA, 2022. július 26., kedd (Business Wire/OTS) - A Pugliában, a Borgo Egnazia szállodában megrendezésre kerülő, kizárólag meghívásos, a résztvevők összes költségét fizető eseményen a 100 legjobb számviteli és fintech cég képviselői gyűlnek össze szerte a világról, hogy létrehozzanak egy olyan közösséget, melynek célja az ágazat átformálása

    A fizetési szuperalkalmazás tulajdonosa, az Expensify, Inc. (Nasdaq: EXFY), amely szerte a világon segíti a magánszemélyeket és üzleti vállalkozásokat, leegyszerűsítve pénzük, üzleti bankkártyáik, számláik és költségeik kezelését, július 25-én bejelentette, hogy újra megrendezésre kerül az ExpensiCon fesztivál Pugliában, Olaszországban, 2023. május 18-a és 22-e között. A csodás olaszországi környezetben sorra kerülő, ötnapos közösségépítő eseményre világklasszisnak számító könyvelők és a pénzügyi technológia titánjainak exkluzív csoportja kap meghívást. A rendezvény lehetőséget ad a véleményvezérek találkozására, hálózatépítésre és kerekasztal-megbeszélésekre, és az olajligetek közt meglepetésprogramok is várják a résztvevőket. A korábbi, Bora Borán és Mauin megrendezett ExpensiCons fesztiválokon részt vettek a PwC, a Deloitte, a BDO, a CLA, a Baker Tilly és az EisnerAmper képviselői, és kötetlen beszélgetéseket folytattak az Ubert képviselő Travis Kalanickkel, a NetSuite-ot képviselő Zach Nelsonnal és a Xero által delegált Rod Drury-val.

     Ez a sajtóközlemény multimédia elemeket is tartalmaz. A teljes közlemény a következő internetes címen tekinthető meg: https://www.businesswire.com/news/home/20220725005172/en/

"Az ExpensiConnal az a célunk, hogy vezető partnereinkkel és az ágazat véleményvezéreivel megosszuk mottónkat ("Élj gazdag életet, szórakozz és mentsd meg a világot") egy olyan közösség kiépítése érdekében, amely pontos tervekkel rendelkezik a jövő alakítására vonatkozóan" - jelentette ki David Barrett, az Expensify alapítója és vezérigazgatója. "És mi lenne jobb helyszín erre a célra, mint egy ötcsillagos luxusszálloda, ahová el lehet vonulni a mindennapi élet nehézségei elől? Ez tökéletes környezet arra, hogy gyümölcsöző kapcsolatokat hozzunk létre a legbrilliánsabb elmékkel, és gondolatainkat az ágazat legégetőbb problémáinak megoldására összpontosítsuk."

Ez eseményen vitaindító előadások, kerekasztal-megbeszélések, kötetlen beszélgetések, személyes hálózatépítési lehetőségek, stratégiai műhelyfoglalkozások és VIP események várják a meghívottakat. Továbbá a résztvevők és vendégeik számára a régióban teendő, idegenvezetőkkel kísért kapcsolatépítő kirándulásokon lehetőség nyílik Puglia szépségeinek megismerésére, kipróbálhatják a tésztakészítést, borkóstolón, hajóúton és számos további rendezvényen vehetnek részt.

Clayton Oates, a QA Business alapítója és megoldásokért felelős vezetője, aki korábban már vett részt ExpensiCon fesztiválon, a következőket nyilatkozta: "Ami nagyon tetszett abban, ahogy az Expensify megszervezte az ExpensiCont, az az volt, hogy nem követték a rendezvények hagyományos forgatókönyvét. Ahelyett, hogy egy nagyívű, eseményekben gazdag, rövid távú hatásokra összpontosító rendezvényt szerveztek volna egy unalmas konferencia-központban, arra összpontosították erőfeszítéseiket, hogy lerakják a számviteli szakmán belüli és a szakmán kívül együttműködés alapjait. Az Expensify hosszú távra kitekintő megközelítése, az általa összeállított, kiegyensúlyozott fesztiválprogram és a cégnek az a képessége, hogy varázslatos élményeket nyújtson a világ legcsodálatosabb helyszínein, biztosította azt, hogy a résztvevők a legtöbbet kapják az élménytől. Az ExpensiCon olyan esemény, amelyet semmiképpen sem szalasztanék el."
Meghívásért látogasson el a következő internetes címre: expensicon.com!


Amit az Expensify-ról tudni kell…

Az Expensify egy fizetési szuperalkalmazás, amely szerte a világon leegyszerűsíti a magánszemélyek és üzleti vállalkozások számára pénzük kezelését. Több mint 12 millió ember használja az Expensify ingyenes funkcióit, amelyek közt szerepelnek vállalati kártyák, költségnyilvántartás, következő napi teljesítésű visszatérítés, számlázás, számlafizetés és utazásfoglalás, mindez egyetlen alkalmazás használatával, teljesen díjmentesen. Függetlenül attól, hogy Ön kisvállalkozó, csapatvezető, vagy könyvelő, aki épp lezárja ügyfelei könyvelését, az Expensify minden feladat elvégzését megkönnyíti, hogy Önnek több ideje legyen az igazán fontos dolgokkal foglalkozni.

Tekintse meg az eredeti sajtóközleményt a következő internetes címen: businesswire.com: https://www.businesswire.com/news/home/20220725005172/en/

Kapcsolat:
James Dean, press@expensify.com


Forrás: Expensify, Inc.


E közlemény hivatalos, mérvadó változata az eredeti forrásnyelven közzétett szöveg. A fordítás csak az olvasó kényelmét szolgálja, és összevetendő a forrásnyelven írt szöveggel, amely az egyetlen jogi érvénnyel bíró változat.
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.