OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. június 23. vasárnap
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)
2022. május 2., hétfő 09:00

Májustól elérhető a HomebyPiper, a Piper Kft. NKFI Alapból megvalósuló projektje, lakosságnak szóló ingyenes 1.0-ás konyhatervező programja.
    Budapest, 2022. május 2., hétfő (OTS) - Az Innovációs és Technológiai Minisztérium mikro- és kisvállalkozások innovációs tevékenységének ösztönzésére szóló piacorientált innovációs projekttámogatását a Piper Kft. a lakosság részére készült HomebyPiper szoftverfejlesztési tevékenységre használta fel.

    A hírhez tartozó kép(ek) ingyenesen letölthető(ek) a következő
internetcímen:
http://ots.mti.hu/Pages/Picture.aspx?fi=OTS_20220502_002.jpg

A HomebyPiper egy egyedi konyhabútor- és látványtervező, online elérhető ingyenes program, ahol a felhasználók otthonunk adottságaihoz tökéletesen illeszkedő, funkcionálisan és stílusban személyre szabható konyhabútorokat tervezhetnek.  
A látványtervek elkészítésében a programban szereplő legnépszerűbb hazai ajtófront- és bútorlapforgalmazók katalóguskínálatai, és a lakberendezéshez szükséges egyéb bútorok és kiegészítők állnak a felhasználók rendelkezésére. A szoftver segítségével bárki számára feszültségmentessé válhat a konyhatervezés, ráadásul teljes mértékben személyre szabott bútorok készülhetnek.

A HomebyPiper hátterében álló több mint 20 éves iparági tapasztalattal rendelkező Piper Kft. missziója, hogy könnyedén megtervezhető minőségi és egyedi bútorokat csempésszen az otthonokba. A Piper, bútor- és látványtervező valamint gyártás-előkészítő szoftvercsalád programjai elsősorban a szakmának: asztalosoknak, lakberendezőknek és bútorstúdióknak készültek és gyorsan, világszerte közülük sokuknak mindennapi munkaeszközeivé váltak.
A Piper alapszoftverét, a Piper3D-t emellett azonban éves szinten több mint 10 000-en próbálják ki azzal a céllal, hogy saját otthonukat, lakásukat tervezzék meg, rendezzék át, vagy szépítsék. Így jött létre a HomebyPiper lakosságnak szóló konyhabútor- és látványtervező program ingyenes 1.0-ás verziója, mely terveink szerint az előttünk álló évek alatt rengeteg további fejlődésen fog keresztülmenni. A HomebyPiper 1.0-ával mostantól mindenki számára elérhető a funkciót, stílust, méretet és tökéletes illeszkedést is szem előtt tartó, kompromisszummentes konyhabútor-tervezés. Raadásul, ha a felhasználó szükségét érzi, a tervezésben és a kivitelezésben is segíteni tudunk neki. Csak fel kell vennie velünk a kapcsolatot, és összekötjük látványtervezőink egyikével, vagy a hálózatunkba tartozó, hozzá legközelebb eső asztalosműhellyel, asztalosmesterrel. Támogassuk együtt a hazai bútorgyártás előmenetelét!

Örömteli tervezést kívánunk mindenkinek!
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.