OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. május 8. szerda
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2022. március 18., péntek 09:45

A MEGOLDÁS MOZGALOM útjára indította demonstrációs játékát, a MEMO applikációt!
    Budapest, 2022. március 18., péntek (OTS) - A Megoldás Mozgalom alkalmazása már letölthető bárki által, amelyben a Bitcoin-hoz hasonlóan digitális pénzt, E-Forintot (EFT) lehet gyűjteni.

    MEMO néven új applikációt fejlesztett és indított útjára a Megoldás Mozgalom. A Bitcoin sikerén felbuzdulva egy új digitális fizetőeszközt, az Elektronikus Forintot (EFT) vezeti be a MEMO appon keresztül, amely első körben közösségépítő erővel bír, de később a tervek szerint akár valódi fizetőeszköz is lehet.

"Mi hiszünk a Bitcoin sikerében. Ha a Bitcoin magyar fejlesztés lett volna, ma Magyarországnak nem lenne államadóssága, sőt, több mint 100 milliárd dollár többlete lenne, amit az egészségügytől az oktatásig bármire lehetne fordítani. Mi hiszünk abban, hogy a Bitcoin sikere megismételhető, ezért elsőként, közösségépítő jelleggel, a demonstrációs játékra a Megoldás Mozgalom tagjait és szimpatizánsait hívtuk meg. A játék nyitott mindenki számára, így aki érdeklődik iránta, keresse közösségünk tagjait meghívóért." - mondta el Huszár Viktor a Megoldás Mozgalom digitalizációért felelős alelnöke.

A minden platformon elélhető MEMO applikáció letöltőjének nincs más feladata, mint meghívni 24 órán belül legalább két barátját, ismerősét, akik csatlakoznak a MEMO E-forint közösséghez. Csatlakozni csak a megkapott meghívóval lehet.

A befektetett munkát, a barátok, ismerősök csatlakozását 1000 EFT-vel ismerik el. Az EFT első gyűjtögetői között, a közösség tagjaként, értékes "okos" nyereményeket sorsolnak ki.
Az ötletgazdák szerint az applikáció jó példája lesz annak, hogy Magyarországon rövid idő alatt lehet egy újfajta közösséget építeni és annak is, hogy az ország képes az EFT-n keresztül egy modern, alternatív megoldást találni a digitális pénzügyi rendszerben, ami akár a növekvő inflációra is választ adhat a jövőben.

https://www.youtube.com/watch?v=3ZCIoAK6wPI

Az EFT-t - csakúgy, mint a Bitcoin kezdeti bányászati időszakában - jelenleg még csak gyűjteni lehet, de élesítése esetén a jövőben várható, hogy egyre több vállalkozás csatlakozik a rendszerhez és elfogadja az EFT-t digitális fizetőeszközként.
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.