OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. május 2. csütörtök
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2022. március 16., szerda 15:51

A Fővárosi Vízművek sajtómeghívója
    Budapest, 2022. március 16., szerda (OTS) - Rendkívüli lehetőséget, valódi csemegét kínálunk a szerkesztőségek fotósai és operatőrei részére. Ha témát és fotó-, illetve  videóanyagot keresnek a víz világnapjára, segítünk.

    A Fővárosi Vízművek egyik leglátványosabb és legnépszerűbb létesítménye, a Gellérthegyen található Gruber József víztároló medence szokásos tavaszi nagytakarítását végzik kollégáink, hogy a víz világnapján teljes pompájában fogadhassa a látogatókat.

Ezt a ritka alkalmat megragadva megnyitjuk a sajtó képviselői számára az egyébként összesen 80 millió liter vízzel telt, két kamrából álló medencetér egyik felét. A hatalmas térben, a 10 méter magasságú 106 oszlop közt sétálni elképzelhetetlenül magával ragadó élmény. A vízzel telt és a leürített kamra is egészen különleges látványt nyújt.

A víz világnapját megelőzve, március 21-én, hétfőn 9.00 és 11.00 óra között biztosítjuk a sajtó előzetesen regisztráló munkatársainak a fotózás és videózás lehetőségét. Ezt követően, 11.00 órától iskolai csoportok érkezését várjuk a víztárolóban.

Ha élni szeretnének a lehetőséggel, kérjük, hogy legkésőbb március 19-ig jelezzék a sajto@vizmuvek.hu email címen.

Fővárosi Vízművek


A víztároló méretei
Alapterület: 2 x 5000 m 2 o Falvastagság: 35 cm o Maximális vízoszlopmagasság: 8 méter o Tartóoszlopok száma: 2 x 106 o Tárolókapacitás: 2 x 40 000 m 3
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.