OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. április 29. hétfő
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2022. március 8., kedd 14:26

Kijevi dolgozói támogatása mellett több mint 100 millió forint értékű humanitárius segítséget is felajánlott az Egis Gyógyszergyár Zrt.
    Budapest, 2022. március 8., kedd (OTS) - Az Egis több mint húsz éve van jelen Ukrajnában, az 1999-ben alapított ukrán képviselete az ország gyógyszerellátásának fontos szereplőjévé vált. Az Egis a jelenlegi háborús helyzetben minden tőle telhető módon támogatja Ukrajnában élő munkatársait, illetve humanitárius segítséget nyújt az ukrajnai betegek számára.

    Az Egis-csoport ukrajnai képviselete több mint száz főt foglalkoztat, működése fontos eleme a vállalatcsoport tevékenységének. Felelős foglalkoztatóként a jelenlegi háborús helyzetben a Társaság kiemelt feladatának tekinti, hogy lehetőségei mentén gondoskodjon ukrán kollégái, illetve közvetlen családtagjaik biztonságáról: folyamatosan tartja a kapcsolatot, éjjel-nappal hívható telefonos elérhetőséget biztosít számukra, valamint végigkíséri útját azoknak, akik Magyarországra kívánnak jönni.

Az érkező munkatársakat és családtagjaikat - eddig összesen csaknem 70 főt - az Egis Zamárdiban található üdülőjében fogadja, ahol részükre teljes ellátást nyújt. Itt-tartózkodásukat a vállalat egészségügyi ellátással, anyanyelvi mentális-pszichés támogatással is segíti, a több mint húsz gyermek részére gyermekpszichológusi tanácsadás is rendelkezésre áll, az adminisztratív ügyek intézését pedig ukránul beszélő munkatársak teszik gördülékenyebbé. Ezen túl az érkező kollégák igényeinek felmérése után a vállalat minden telephelyén önkéntes gyűjtést szervezett, hogy a célzott adományokkal is támogatást nyújtson.

Az érkezőknek az adományokat a vállalat munkavállalói közösségének nevében Poroszlai Csaba vezérigazgató és dr. András Klára humánerőforrás-igazgató személyesen adta át Zamárdiban. Amellett, hogy az érkezőket a Társaság teljes körű támogatásáról biztosították, azt is elmondták, hogy az Egis minden érkező kollégát, illetve családtagot - a fentieken kívül - anyagi segítségben is részesít.

Az Egis az Ukrajnában elérhető gyógyszerkészleteiből már megkezdte a humanitárius célú adományozást, hogy ezúton is hozzájárulhasson az ország lakosságának folyamatos gyógyszerellátásához. Az eddig rendelkezésre bocsátott adományok értéke meghaladja a 100 millió forintot.

További információ:

Bordás Veronika
szenior kommunikációs szakértő
PR és Külső Kommunikációs Főosztály
Egis Gyógyszergyár Zrt.
+36-20-433-4157
E-mail: bordas.veronika@egis.hu
https://hu.egis.health/


Egis Gyógyszergyár Zrt.
Magyarország, Közép- és Kelet-Európa egyik vezető generikus gyógyszeripari vállalataként tevékenységünk a gyógyszeripar összes értékteremtő folyamatát átfogja a kutatás-fejlesztéstől a hatóanyag- és késztermék-gyártáson át az értékesítésig.
Az Egis a Servier Csoport (franciaországi székhelyű, nonprofit alapítvány által irányított nemzetközi gyógyszeripari vállalat) tagja.
A hatóanyag-, tabletta- és injekciógyártástól a galenikus készítményekig terjedő termékskála készítményei összesen 61 országban érhetők el saját leányvállalatokon és képviseleteken, valamint partnereken keresztül.
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.