OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. május 9. csütörtök
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2022. február 17., csütörtök 10:10

Az ország első esküvői trunk show-ja a Tavaszi Esküvő Kiállításon
    Budapest, 2022. február 17., csütörtök (OTS) - Ismert magyar designerek, páratlan esküvői ruhák és látványos party öltözetek - ez Magyarország első menyasszonyi és esküvői party ruha trunk show-ja, a Hungarian Designers Trunk Show. A divateseményt a Central European Wedding Show mutatja be nyolcadik rendezvényén, a Tavaszi Esküvő Kiállításon, március 5-én és 6-án a Hungexpo E pavilonjában.

    A jövendőbeli esküvőről ábrándozva a legtöbben valószínűleg a felhőtlenül boldog pillanatokra, a lélegzetelállítóan szép menyasszonyra vagy a fergeteges ünneplésre gondolnak. Azzal, hogy milyen sok időt, energiát és nem utolsó sorban pénzt igényel egy esküvő megszervezése, csak akkor szembesülnek a párok, amikor belefognak a szervezésbe. A Tavaszi Esküvői Kiállítás, amely az ország legnagyobb esküvői kiállításaként jegyzett Őszi Esküvő Kiállítás "kistestvére", azért hoz idén közel kétszáz esküvői szolgáltatót és programok sokaságát egy fedél alá két napra, hogy segítsék az életük legfontosabb napjára készülő párokat, leegyszerűsítsék számukra a rendkívül megterhelő esküvőszervezést.

A látogatók nem csak időt, hanem akár pénzt is tudnak spórolni a Tavaszi Esküvő Kiállításon. Napokkal, sőt, akár hetekkel is lerövidíthetik az esküvő szervezését, hiszen a rendezvényen egyszerre több tucat menyasszonyiruha-szalon és -tervező, ékszerész, fotós, videós, dekoratőr, esküvői helyszín, cukrász vagy zenekar kínálatával tudnak megismerkedni. A kiállítás kiadványában található Happy Bridal Days kuponokkal pedig 10-30% kedvezményt kaphatnak egyes kiállítók áraiból.

Az álomesküvőt megvalósító szolgáltatók kiválasztása közben hasznos és szórakoztató programok is várják a párokat. Az Esküvő Iskola keretében tapasztalt szakemberek tartalmas és hasznos kerekasztal-beszélgetéseit hallgathatják meg a "tanulók", melyek segítenek nekik kiigazodni az esküvőszervezés legfrusztrálóbb kérdéseiben is. A "tanórákat" pezsdítő, formabontó, a hazai divatvilágban egyedülálló divatbemutatók követik.

A Hungarian Designers Trunk Show-n Magyarország kiemelkedő divattervezői, az Artz Modell, Elysian, Léber Barbara, Luan by Lucia, Makány Márta, Merő Péter és Ziggi egy-egy formabontó show-n mutatják be menyasszonyi és esküvői parti ruha alkotásaikat. A Hungarian Designers Trunk Show a kiállítás mindkét napján megtekinthető - 12 órától a Bridal Trunk Show, 15 órától a Wedding Party Dress Trunk Show kápráztatja majd el a látogatókat.

A Tavaszi Esküvő Kiállításra február 20-ig kedvezményes áron válthatnak jegyet az esküvőre készülők és a hazai divatvilág kedvelői az https://eskuvo-kiallitas-tavasz.hu/ honlapon.

Letölthető sajtófotók:
https://bit.ly/sajtofotok

További információ:
Valkó Dávid
marketing manager
Miracoloso Event
marketing@miracolosoevent.hu
+36 30 9915 055
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.