OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. április 28. vasárnap
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)






2022. február 2., szerda 14:13

XIX. Kárpát-MEDITOP Nemzetközi Női Kézilabda Torna - 2022. Február 05.-06. Miskolc Egyetemi Sportcsarnok
    Budapest, 2022. február 2., szerda (OTS) - A MEDITOP Gyógyszeripari Kft. és a Dominique Carpenter Rendezvényszervező Kft. 2022. február 05.-06.-án tizenkilencedik alkalommal rendezi meg a Kárpát Kupa Nemzetközi Női Kézilabda Tornát.

    A hírhez tartozó kép(ek) ingyenesen letölthető(ek) a következő
internetcímen:
http://ots.mti.hu/Pages/Picture.aspx?fi=OTS_20220202_001.jpg
http://ots.mti.hu/Pages/Picture.aspx?fi=OTS_20220202_002.jpg

A rendezvény abból a célból jött létre, hogy a határon túl, de a történelmi határon belül élő magyarsággal ápoljuk a kapcsolatot. Erre kiváló eszköz a sport. Az itt pályára lépő felvidéki, erdélyi, vajdasági és anyaországi csapatok jól hasznosítják az együttlétben rejlő energiát arra, hogy felmérjék tudásukat, közben pedig a sport és a közösségvállalás örömét hirdessék. Márpedig a sikeres nemzet előfeltétele az egészséges nemzet. A sport hozzá segít a boldogabb és kiegyensúlyozottabb élethez. Akinek csapata van, annak közössége van. A csapatban egy működő, együtt mozduló szerkezet részei vagyunk és ez az érzés mindennél többet ér.

Ezúttal 6 csapat került meghívásra.
     Erdélyből: Sepsiszentgyörgy, Székelyudvarhely, Marosvásárhely,
     Felvidékről: Naszvad,
     Vajdaságból: Ada,
     Anyaországból: a házigazda Borsod Sport Klub Miskolc csapata.

A tornán csak olyan sportoló, néző és vezető vehet részt, aki rendelkezik a COVID-19 vírus elleni védőoltással és ennek megfelelő igazolásával.

Ingyenesen látogatható rendezvény!


     Fővédnök: Orbán Viktor, Magyarország Miniszterelnöke

     Védnökök:
     Semjén Zsolt, Miniszterelnök-Helyettes
     Dr. Fazekas Sándor, volt Földművelésügyi Miniszter
     Dr. Szabó Tünde, Sportért Felelős Államtitkár
     Dr. Kocsis Máté, Magyar Kézilabda Szövetség Elnöke
     Csöbör Katalin, Országgyűlési Képviselő

     Házigazda: Veres Pál, Miskolc város polgármestere

A két napos rendezvényen több mint 120 sportolót és 60 VIP vendéget látunk vendégül és ajándékozunk meg. Szombat este egy bankettet szervezünk közel 150 fő részére, valamint a Díjkiosztó ünnepségen szeretnénk a Védnökeinket és Díszvendégeinket megajándékozni.
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.