OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. április 27. szombat
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2021. szeptember 30., csütörtök 09:56

A Fluence benyújtotta a SEC-hez a javasolt első nyilvános részvénykibocsátására vonatkozó regisztrációs nyilatkozatot
    Arlington, Va, 2021. szeptember 30., csütörtök (Business Wire/OTS) - Az energiatárolási termékek és szolgáltatások, valamint megújuló energiákkal és tárolásukkal kapcsolatos digitális alkalmazások terén vezetőnek számító Fluence szeptember 28-án bejelentette, hogy hogy regisztrációs nyilatkozatot nyújtott be az S-1 jelű formanyomtatványon az Amerikai Egyesült Államok Értékpapír- és Tőzsdefelügyeletéhez (Securities and Exchange Commission [a továbbiakban "SEC"]) A osztályú törzsrészvényeinek javasolt első nyilvános tőzsdei kibocsátásával kapcsolatosan. A Fluence Energy, Inc. kérelmezte, hogy A osztályú törzsrészvényeit a Nasdaq Global Select Market szegmensében jegyezhesse az "FLNC" tőzsdei azonosítóval. A kibocsátandó részvények száma és ártartománya egyelőre nem került meghatározásra.

    A javasolt részvénykibocsátási ügyletben fő könyvvezetőként a J.P. Morgan Securities LLC, a Morgan Stanley & Co. LLC, a Barclays Capital Inc. és a BofA Securities működik közre. A javasolt részvénykibocsátás közös könyvvezetői a Citigroup Global Markets Inc., a Credit Suisse Securities (USA) LLC, a UBS Securities, LLC, az Evercore Group L.L.C., az HSBC Securities (USA) Inc. és az RBC Capital Markets, LLC lesznek. A javasolt részvénykibocsátás során a társszervezői (co-manager) feladatokat a Nomura Securities International, Inc., a Robert W. Baird & Co. Incorporated, a Raymond James & Associates, Inc., a Seaport Global Securities LLC, a Penserra Securities LLC és a Siebert Williams Shank & Co., LLC látja el.

A javasolt részvénykibocsátás kizárólag a részvénykibocsátási tájékoztató alapján történik. A részvénykibocsátásra vonatkozó előzetes részvénykibocsátási tájékoztató, mihelyt elérhetővé válik, beszerezhető a J.P. Morgan Securities LLC-től, (a Broadridge Financial Solutions-ön keresztül) a 1155 Long Island Avenue, Edgewood, NY 11717 címre küldött levél révén vagy a 866-803-9204-es telefonszám hívásával, illetve a prospectus-eq_fi@jpmorganchase.com címre küldött email révén; a Morgan Stanley & Co. LLC-től a Prospectus Departmentnek a 180 Varick Street, 2nd Floor, New York, NY 10014 címre küldött levél révén; a Barclays Capital Inc.-től (a Broadridge Financial Solutions-ön keresztül) a 1155 Long Island Avenue, Edgewood, New York 11717 következő címre küldött levél révén vagy a barclaysprospectus@broadridge.com címre küldött email révén, illetve a (888) 603-5847-es telefonszám hívásával; valamint a BofA Securities-től a Prospectus Departmentnek az NC1-004-03-43, 200 North College Street, 3rd floor, Charlotte NC 28255-0001 címre küldött levél révén, illetve a dg.prospectus_requests@bofa.com. címre küldött email révén.

Az értékpapírokra vonatkozó regisztrációs nyilatkozat benyújtásra került SEC-hez, a SEC azonban még nem nyilvánította azt hatályosnak. A regisztrációs nyilatkozat hatályba lépését megelőzően az értékpapírok nem adhatók el, illetve azokra nézve nem fogadható el vételi ajánlat. Ez a sajtóközlemény nem minősül ezeknek az értékpapíroknak az eladására vonatkozó ajánlatnak, illetve vételi ajánlatkérésnek, és az értékpapírok nem kerülnek eladásra semmilyen államban vagy jogrendben, ahol az ilyen ajánlat, ajánlatkérés vagy értékesítés a regisztráció vagy az adott állam vagy jogrend értékpapírokra vonatkozó jogszabályai szerinti minősülés megszerzése előtt törvényellenes lenne.

Amit a Fluence-ről tudni kell…

A Fluence, amely a Siemens és az AES vállalata, az energiatárolási termékek és szolgáltatások, valamint megújuló energiákkal és tárolásukkal kapcsolatos digitális alkalmazások terén az egyik globális vezetőnek számító cég. Vállalatunk több mint 3,4 GW energia tárolására alkalmas tárolóparkkal rendelkezik, melyet a világ 29 országában szerződés alapján vagy saját tulajdonú létesítményekként működtetünk, továbbá több mint 4,5 GW szélenergiai, napenergiai és tárolóeszközzel, amelyeket Ausztráliában és Kaliforniában szerződés alapján vagy saját tulajdonú létesítményekként működtetünk. Termékeinkkel, szolgáltatásainkkal és AI- (mesterséges intelligencia) alapú Fluence IQ platformunkkal szerte a világon támogatjuk ügyfeleinket egy rugalmasabb elektromos hálózat kiépítésében és egy fenntarthatóbb jövő elérésében.

Tekintse meg az eredeti sajtóközleményt a következő internetes címen: businesswire.com: https://www.businesswire.com/news/home/20210928005673/en/

Kapcsolat:

Médiakapcsolatok:
Edelman for Fluence
Julia Fisher
FluenceMedia@edelman.com

Befektetői kapcsolatok:
Samuel Chong
samuel.chong@fluenceenergy.com


Forrás: Fluence Energy, Inc.


E közlemény hivatalos, mérvadó változata az eredeti forrásnyelven közzétett szöveg. A fordítás csak az olvasó kényelmét szolgálja, és összevetendő a forrásnyelven írt szöveggel, amely az egyetlen jogi érvénnyel bíró változat.
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.