OTS Üzleti Sajtószolgálat
2021. október 18. hétfő
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2021. május 28., péntek 15:20

Gyógyszerészi Kamara, gyógyszer nagykereskedő és gyógyszergyártói összefogás hátrányos helyzetű fiatalok megsegítésére
    Budapest, 2021. május 28., péntek (OTS) - A Magyar Gyógyszerészi Kamara, a Viridis Pharma, illetve a MEDITOP Gyógyszeripari Kft. 3 420 000 Ft értékű ComVIT complex étrend-kiegészítő filmtablettát adományozott a Symphonia Alapítvány részére.

    Az alapítvány 1800 hátrányos helyzetű fiatal számára teszi lehetővé az ingyenes zenetanulást a társadalmi esélyegyenlőség elősegítésére. Az Adományozók az adománnyal az Alapítvány által támogatottak egészségének megőrzését kívánják segíteni. A MEDITOP Gyógyszeripari Kft. által kifejlesztett és gyártott ComVIT complex étrend-kiegészítő filmtabletta hozzájárul az immunrendszer optimális működéséhez.

Az ünnepélyes adomány átadására a Viridis Pharma bekecsi telephelyén került sor, 2021.05.28.-án, amelyen részt vettek Dr. Csöbör Katalin országgyűlési képviselő és Dr. Kupper András a Symphonia Alapítvány elnöke.

Az adományt a MEDITOP Gyógyszeripari Kft. részéről Dr. Ács Zoltán és Dr. Greskovits Dávid ügyvezető igazgatók, a Magyar Gyógyszerészi Kamara részéről Dr. Hankó Zoltán kamarai elnök, illetve a Viridis Pharma részéről Dr. Nyíri László felügyelő bizottság elnöke, Tomkovicsné Fidrus Anna, a Viridis ügyvezetője, Dr. Bódis Csaba: a Viridis kereskedelmi igazgatója adták át.
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.