OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. április 26. péntek
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)








2021. május 11., kedd 11:05

Együttműködést kötött a Magyar Öttusa Szövetség és a Béres Gyógyszergyár
    Budapest, 2021. május 11., kedd (OTS) - A Béres a Magyar Öttusa Szövetség támogatója - Új támogatót köszönthet soraiban a Magyar Öttusa Szövetség: hétfőn a Magyar Sportok Házában egy évre szóló szponzori szerződést írt alá Bretz Gyula, a MÖSZ elnöke, valamint Major Ferenc, a Béres Gyógyszergyár Zrt. vezérigazgatója.

    

     A hírhez tartozó kép(ek) ingyenesen letölthető(ek) a következő
internetcímen:
http://ots.mti.hu/Pages/Picture.aspx?fi=OTS_20210511_001.jpg
http://ots.mti.hu/Pages/Picture.aspx?fi=OTS_20210511_002.jpg
http://ots.mti.hu/Pages/Picture.aspx?fi=OTS_20210511_003.jpg

"A minőség nem csak egy szó, hanem elköteleződés, hogy tökéleteset alkossunk" - így hangzik az egyik jelmondata a dr. Béres József által alapított Béres Gyógyszergyár Zrt-nek, amely a jövőben támogatóként áll a magyar öttusasport mellé, a hétfőn megkötött szponzori szerződés értelmében a gyógyszeripari cég termékszolgáltatással segíti versenyzőink felkészülését a jövőben.
Az együttműködés szerint 40 utánpótláskorú és felnőtt versenyző jut a Béres cég által forgalmazott vitaminokokat tartalmazó étrend-kiegészítőkhöz, valamint az idén már Béres Magyar Kupa-futam néven zajló versenysorozatunk dobogósai a gyógyszeripari vállalat ajándékcsomagjait vehetik át az eredményhirdetés során.

"Csoda, hogy eddig nem találtunk egymásra, hiszen mindkét cég hagyományos magyar értékeket képvisel, tiszteli, fenntartja a tradíciókat úgy, hogy közben állandó innováción is keresztül megy annak érdekében, hogy a kor követelményeinek megfelelhessen. A gondolkodásmódunk, a filozófiánk közös, ahogyan a sikerbe vetett hitünk is" - fogalmazott a megállapodással kapcsolatosan Bretz Gyula, a Magyar Öttusa Szövetség elnöke, aki hangsúlyozta: a Béres cég támogatása nagyban hozzájárul majd a sportolóink felkészüléséhez.

"Az egészségmegőrzés piacvezetőjeként, az egészségvédelemért elhivatottan dolgozó magyar vállalatként erkölcsi kötelességünknek érezzük a magyar sport támogatását és örülünk annak, hogy partneri együttműködést kötöttünk a Magyar Öttusa Szövetséggel. Fontosnak tartjuk, hogy odafigyeljünk hagyományainkra, értékeinkre, és támogassuk a magyar sportolók, jelen esetben öttusázóink egészségét, valamint a versenyekre való sikeres felkészülést." - mondta Major Ferenc, a Béres Gyógyszergyár vezérigazgatója, és hozzátette: Az átadott készítményeink a legmodernebb tudományos ismereteknek megfelelőek, ugyanakkor teljesen biztonságosak.

Fotók: Buza Virág
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.