OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. május 20. hétfő
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2021. április 29., csütörtök 09:05

A Magyar Országos Horgász Szövetség közleménye - Tájékoztatás
    Budapest, 2021. április 29., csütörtök (OTS) - A Magyar Országos Horgász Szövetség kezdeményezésére a Kormány újra áttekintette az éjszakai horgászat engedélyezésével, kapcsoltan a több napos horgásztúrákat érintő helyfoglalásos lehetőség biztosítása tárgyában felmerült lehetőségeket, döntési szituációkat.

    Tekintettel a kedvezően alakuló járványügyi adatokra, az átoltottság dinamikus növekményére, valamint a horgászok szabadidősporttal, rekreációval kapcsolatos jogos igényeire is az a döntés született, hogy a süllő és a balin fogási tilalmi idejének lejártát - mint jeles horgásznaptári határnapot - követően, 2021. május 1-től újra lehetségessé válik a több, mint 700.000 regisztrált horgász számára az éjszakai horgászat.

A változást érintő részleteket a hatályos jogszabályok alapján - a védelmi intézkedések lépcsőzetes feloldását érintő újabb döntések mellett - a MOHOSZ OHSZK az április 30-ig megjelenő újabb veszélyhelyzeti tájékoztatójában közzéteszi és azt a közösségi csatornáin keresztül haladéktalanul el is juttatja a horgászokhoz.

A MOHOSZ ezúton is megköszöni a Kormány támogatását és egyben kéri a magyar horgászokat, hogy a továbbiakban is felelősen, szabálykövetően éljenek a régi-új horgászati lehetőséggel!


     Dr. Szűcs Lajos
     elnök,
     MOHOSZ

     Dr. Dérer István
     főigazgató,
     MOHOSZ OHSZK

Budapest, 2021. április 28.

MOHOSZ - A vizek, a halak, a horgászok érdekében és védelmében!
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.