OTS Üzleti Sajtószolgálat
2021. május 18. kedd
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2021. február 15., hétfő 08:30

Az új, online Danubius Rádió 2 hét alatt letarolta az internetet. - és húzta magával testvérét, BDPST ROCK-ot is.
    Budapest, 2021. február 15., hétfő (OTS) - A február 1-jén indult, online Danubius Rádiónak két hét kellett ahhoz, hogy -a hazai rádiók online hallgatottságát monitorozó www.onlinestream.hu oldal adatai szerint- közvetlenül az országos és fővárosi rádiók mögé érjen.

        A Danubiust napközben általában csak a Rádió 1, Retró, Best FM, Klubrádió, Sláger FM, Petőfi- és Kossuth Rádió előzi meg, így kijelenthető, hogy az online Danubius Rádió az összes megyeszékhelyi és helyi rádiót megelőzte a hallgatókért folyó versenyben.
     Mindez két hét alatt egészen elképesztő eredmény: Magyarországon több száz hagyományos és csak online sugárzó hazai rádióállomás közül lehet választani az interneten, és ugye ott vannak a külföldi adók is.
     Az azonos tulajdonoshoz tartozó BDPST ROCK is markánsan erősödött februárban, köszönhetően a Danubiuson futó kampánynak, mely a rockzenére nyitott hallgatókat tereli a BDPST ROCK oldalára.
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.