OTS Üzleti Sajtószolgálat
2021. március 7. vasárnap
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2021. február 5., péntek 09:40

Így kérdezhető le az online vásárolt autópálya matricák érvényessége
    Budapest, 2021. február 5., péntek (OTS) - Kevesen tudják, hogy létezik olyan webes felület, amelyen le lehet ellenőrizni, hogy az egyes rendszámokhoz tartozik-e érvényes autópálya matrica és azok mikor járnak le.

    Bár az https://e-autopalyamatrica.hu/hu/ervenyesseg-lekerdezes címen elérhető lekérdezés jelenleg a Nemzeti Mobilfizetési Zrt. viszonteladói hálózatában online vagy SMS-ben vásárolt matricákra vonatkozik, azaz például benzinkúton vásárolt matrica érvényessége egyelőre nem kérdezhető le, a járványidőszakban jelentősen nőtt az online vásárolt e-matricák száma, ez a tény pedig különösen hasznossá teszi az eszközt a legtöbb autós számára. A rendszer használata egyszerű: beírjuk a rendszámot, megadjuk az e-mail címünket és egy kattintás után már meg is kapjuk az információt arról, van-e érvényes úthasználati engedélyünk.

Fontos megjegyezni, hogy jelenleg a megváltott autópálya matricák érvényességére vonatkozó teljes körű - a vásárlás módjától, helyétől és időpontjától független - információt kizárólag a Nemzeti Útdíjfizetési Szolgáltató Zrt. tud adni. A jármű rendszáma alapján telefonon a +36-36/587-500-as számon és a személyes ügyfélszolgálati pontokon mindössze néhány perc alatt meg tudják mondani, hogy az adott járműre van-e érvényes e-matrica, és ha igen, akkor az milyen kategóriára, milyen érvényességi időre, stb. került megváltásra.

Az e-autopalyamatrica.hu portál a  Nemzeti Mobilfizetési Zrt. hivatalos viszonteladó partnere.
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.