OTS Üzleti Sajtószolgálat
2021. január 23. szombat
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2020. december 3., csütörtök 17:10

OK GÉP Ipari, Kereskedelmi és Szolgáltató KFT. sajtóközleménye
    Budapest, 2020. december 3., csütörtök (OTS) - AZ OK GÉP KFT. A NEMZETI KUTATÁSI FEJLESZTÉSI ÉS INNOVÁCIÓS ALAPBÓL BIZTOSÍTOTT TÁMOGATÁSBÓL, KUTATÁS-FEJLESZTÉSI PROJEKTET VALÓSÍTOTT MEG A MIKRO- ÉS KISVÁLLALKOZÁSOK INNOVÁCIÓS TEVÉKENYSÉGÉNÉNEK TÁMOGATÁSA" PÁLYÁZATI FELHÍVÁS KERETÉBEN.

    A hírhez tartozó kép(ek) ingyenesen letölthető(ek) a következő
internetcímen:
http://ots.mti.hu/Pages/Picture.aspx?fi=OTS_20201203_001.jpg
http://ots.mti.hu/Pages/Picture.aspx?fi=OTS_20201203_002.jpg

Az OK GÉP KFT 2018. decemberében megkezdte a "Lemezfeldolgozó gépsor innováció az OK GÉP KFT-nél" című pályázata megvalósítását, melyet sikerrel zárt 2020. november végén. Azonosítószám: 2018-1.1.1-MKI-2018-00093.

A fejlesztés lényege és főbb irányvonala volt, hogy cégünk kezdeti lemezfeldolgozó gépsorát egy az iparban, széles körben értékesíthető, jól használható, innovatív és megbízható rendszerré fejlessze fel.
A fejlesztés eredményeképpen immár nagyobb mennyiségű, akár 5 tonnát meghaladó tekercslemez feldolgozását biztosító Lefejtő-Bordázó-Hasító-Táblásító gépsorral tudjuk bővíteni kínálatunkat, mellyel egy hosszú ideje fennálló rést sikerült betölteni a lemezfeldolgozó ipar piacán.

A jelenlegi gazdasági folyamatok, a munkaerőhiányból fakadó élőmunka igény csökkentésére irányuló törekvések, a nagyobb kapacitás iránti igény és az ügyfeleinknél jelentkező termelési költségcsökkentési törekvések mind remek motivációt nyújtottak az új lemezfeldolgozó gépsorunkkal kapcsolatos beruházási hajlandóságnak. A hazai legnagyobb lemez ipari szereplők, a korábban üzembe állított lassú és korszerűtlen lemezfeldolgozó gépsoraikat sorra szándékoznak lecserélni az újonnan fejlesztett innovatív gépsorunkra.

Sikernek mutatkozik a projekt vonatkozásában, hogy gépeink nem csak belföldön találnak gazdára, hanem a környező országokban is. Már most érdeklődnek az új lemezfeldolgozó gépsorunk iránt szerte Európából és a délkeleti régiókból.
Az érdeklődések összességében szép exportbővülésre adnak lehetőséget, mivel a nagyobb külföldi vállalatok is folyamatosan keresik az innovatív megoldásokat, mellyel a kapacitásukat és versenyképességüket tudják növelni.

Várakozásunk szerint a fejlesztés nagyban hozzájárul a gazdasági előmenetelünkhöz és új piaci térnyerésre ad lehetőséget a közeljövőben.
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.