OTS Üzleti Sajtószolgálat
2021. március 7. vasárnap
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)
2020. november 5., csütörtök 10:27

Teljessé vált a kisvasúti forgóváz család
    Budapest, 2020. november 5., csütörtök (OTS) - Több éves fejlesztő munka eredményeként teljessé vált az univerzális kisvasúti forgóváz család.

    A hírhez tartozó kép(ek) ingyenesen letölthető(ek) a következő
internetcímen:
http://ots.mti.hu/Pages/Picture.aspx?fi=OTS_20201105_001.jpg

INVENT Mérnökiroda Kft. tervei alapján előbb 2019 februárban az univerzális hajtott forgóváz (UHFV) prototípusa került bemutatásra, majd 2020 októberben pedig az univerzális futó forgóváz (UFFV) prototípusa készült el a Nemzeti Kutatási Fejlesztési és Innovációs Hivatal támogatásával.

A 2018-1.1.1-MKI-2018-00009 számú pályázat 77.400.000,-Ft-os támogatásával létrehozott UFFV forgóváz új távlatokat nyithat meg a kisvasúti személykocsi park fejlesztői előtt. A kisvasúti járműpark megújításának legfőbb műszaki akadálya eddig a korszerű forgóváz család hiánya volt.

Ezt a hiányt pótolják az INVENT Mérnökiroda Kft. forgóváz fejlesztései. A forgóváz család tagjai alkalmasak akkumulátoros- és hibrid hajtású motorkocsik, illetve személykocsik korszerű futóműveként szolgálni. Az UHFV és UFFV forgóvázak alkalmasak magas utaskomfort biztosítására még rossz minőségű pálya estében is.

Az UFFV forgóváz prototípusával együtt elkészültek a forgóvázak kissorozatú gyártását lehetővé tevő hegesztő készülékek és szerelő szerszámok.

További információ: Sőrés Árpád tel:30/439-5400, e-mail:sores@inventkft.hu
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.