OTS Üzleti Sajtószolgálat
2021. március 7. vasárnap
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2020. november 3., kedd 15:40

Trump vs. Biden - Mit mutatnak az online adatelemző eszközök?
    Budapest, 2020. november 3., kedd (OTS) - A legfrissebb országos felmérések szerint 10 százalékponttal vezet az elnökválasztási hajrában a demokrata Joe Biden a republikánus Donald J. Trump jelenlegi amerikai elnökkel szemben.

    Rövid elemzésemben megmutatom, hogy a felmérésekkel ellentétben miért gondolom azt, hogy Trump még megnyerheti a 2020-as amerikai elnökválasztást.

A teljes elemzés a hivatkozás elhelyezése mellett szabadon felhasználható és a következő linkeken érhető el:
https://balilaszlo.hu/keresomarketing/trump-vs-biden/
https://drive.google.com/drive/u/0/folders/1YKrHAUhyOliLW-M_qs9wek9TMYbaQ74W
https://docs.google.com/document/d/1jb3vBd-z7-RDLgDgJwn5YvN1pHYeAgSOknYTBuSqvlY/edit

Kontakt adatok:
Bali László
Keresőmarketing specialista
Telefonszám: +36 30 611 1542
E-mail: bali.laszlo@kmu.hu
Web: balilaszlo.hu
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.