OTS Üzleti Sajtószolgálat
2021. július 26. hétfő
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2020. október 29., csütörtök 09:42

A szakképzési intézményrendszer átfogó fejlesztése
    Budapest, 2020. október 29., csütörtök (OTS) - A GINOP-6.2.3-17-2017-00007 - A szakképzési intézményrendszer átfogó fejlesztése című projekt 245 213 785 Ft összeggel, 100%-os támogatási intenzitással valósult meg az Észak-Magyarországi AM Konzorcium tagjai között. A forrását a Szociális Alap és Magyarország költségvetése társfinanszírozásban biztosította.

    Az Északi Agrárszakképzési Centrum részeként működő 7 szakképző intézmény együttműködésben valósította meg a projektet, melynek kiemelt célja a végzettség nélküli iskola elhagyók számának csökkentése, a szakképző intézmények kapacitásainak megerősítése, az alapkészségek fejlesztésére alkalmas eszközrendszer fejlesztése, az iskolai teljesítmény növelése, a szakképzés eredményesebbé tétele volt az egész életen át tartó tanulásra való képesség  elérése érdekében. Az utóbbi időben ugyanis rendkívüli mértékben megnőtt a tanulásban motiválatlan, a jövőbeli kilátással nem rendelkező tanulók száma. Minden gyermek egyedi, minden gyermeknek egyéni nevelési-oktatási szükségletei, igényei, lehetőségei vannak. Ennek érdekében elengedhetetlennek tartottuk a tanulókkal kiscsoportokban történő foglalkozást. A kiscsoportos tanulás során csökkent a tanulók szorongása, nőtt a tanulási kedvük, a közös munka sikeréért érzett felelősség ösztönzően hatott, mely a tanulmányi eredményeikben is megmutatkozott.
A projektben megvalósított átfogó fejlesztés keretében pedagógus továbbképzés, belső képzés, számos előadás, rendezvény, kirándulás, valamint informatikai fejlesztés valósult meg, melyek hatására a középfokú végzettség nélküli tanulói jogviszony megszűnési száma évfolyamon belépők számához viszonyítva jelentősen csökkent.

"A projektről bővebb információt a http://westsik.sulinet.hu/ oldalon olvashatnak."
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.