OTS Üzleti Sajtószolgálat
2021. január 27. szerda
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2020. október 14., szerda 10:55

Sikeresen zárult a HUNGIMPEX Kft. állami támogatással megvalósult kutatás-fejlesztési projektje
    Budapest, 2020. október 14., szerda (OTS) - A HUNGIMPEX Kft. VEKOP-211 konstrukcióban pályázati támogatást nyert el "A szív és érrendszeri megbetegedések optimális kezelését, megelőzését, az egészségállapot, életmód adatainak Mesterséges Intelligencia alapú kiértékelésével, döntés előkészítésével támogató rendszere" című kutatás-fejlesztési projektje megvalósításához.

        A HUNGIMPEX Kft. a kutatás-fejlesztési tevékenységét sikeresen megvalósította, ennek eredményeképpen kommunikálni, visszajelezni, átlagolni képes rendszer jött létre, mely a programozott adattovábbító eszközökkel végzett mérések adatainak elemzése alapján hét féle hatóanyag szív- és érrendszeri betegségek kezelésében betöltött hatékonyságának megállapítására képes. A rendszer adatai alapján automatikus hipertónia besorolás történik (normál/1/2/3).

A kutatás-fejlesztés során tett alap hipotézisnek megfelelően a folyamatosan megújuló egészségállapot adatok, valamint az érvényes egészségügyi kezelési protokollok, illetve statikus kockázatelemző algoritmusok alapján dinamikus mesterségesen intelligens, algoritmusok kerültek meghatározásra az életmód és terápiás lépések döntés előkészítési fázisában.

A rendszer segítségével a személyre szabott gondozás kialakítása válik lehetségessé. A hasonló megoldásokon túl ez az újfajta applikáció a nemzetközi elfogadott kockázatelemző protokollok eredményeit összegezve ad kiterjedtebb krónikus megbetegedésre vonatkozó egészségkockázati profilt az alkalmazott gyógyszerterápia, valamint életmód terv kialakításához és követéséhez.

A kialakított rendszer az alkalmazott protokollokra való tekintettel alkalmas arra, hogy nemzetközi színtéren is szolgáltatási termékbe ágyazottan megjelenjen.
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.