OTS Üzleti Sajtószolgálat
2021. január 28. csütörtök
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2020. október 6., kedd 12:40

Napelemek őszi napsütésben
    Budapest, 2020. október 6., kedd (OTS) -

    Tisztelt Szerkesztőség!
Kedves Kollégák!

A Fővárosi Vízművek szeretne a sajtó képviselői számára lehetőséget nyújtani, hogy kiszabaduljanak a napi rohanásból, a nagyváros zajából és porából.

Október 7-én, szerdán 11.00 órakor a Budapesthez közeli, mégis fantasztikus nyugalmat és békét árasztó és közben még mindennapi ivóvizünket is biztosító Szentendrei-szigetre várjuk Szerkesztőségük munkatársait. A most megépült, 500 kVA teljesítményű napelempark-átadóját követően a szabadban elköltött büféebéddel tesszük teljessé a természet közeli élményt.

Karácsony Gergely főpolgármester, Keszler Ferenc vezérigazgató és Lengyel Gábor műszaki beruházási igazgató interjúra is rendelkezésükre áll a helyszínen.

Várjuk holnap a Fővárosi Vízművek Szentendrei-szigeti vízbázisán (GPS 47.769372, 19.118900) a Tahi Napelem-park ünnepélyes átadóján!

Megköszönjük, ha részvételi szándékát jelzi a sajto@vizmuvek.hu címen.

Fővárosi Vízművek
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.