OTS Üzleti Sajtószolgálat
2021. január 17. vasárnap
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2020. szeptember 24., csütörtök 10:30

Autómúzeum látogatási lehetőség
    Budapest, 2020. szeptember 24., csütörtök (OTS) - Kaáli Géza professzor - aki a lombikbébi klinikái kapcsán vált közismertté - az elmúlt pár év során hobbijának élve egy nagyszabású veterán jármű gyűjteményt hozott létre.

    Az ország legnagyobb és legjelentősebb "old timer" autó és motor kiállítását a meseszép balaton-felvidéki Dörgicsén rendezte be. A páratlan látványosságot eddig kizárólag Kaáli professzor vendégei és ismerősei látogathatták. Az elmúlt hónapokban több népszerű hírportál is foglalkozott a túlzás nélkül "autómúzeumnak" nevezett kiállítással, aminek köszönhetően ezerszám jelentkeztek veterán jármű rajongók, hogy személyesen láthassák álmaik vagy emlékeik motorjait és autóit.

Szeptember elsejétől lehetőség nyílt a 130 veterán járművet magában foglaló gyűjtemény kiscsoportos látogatására, tárlatvezető jelenlétében. Az ezzel kapcsolatos információkat az https://automotormuzeum.hu/ honlapján találják meg az érdeklődők.

Nagy R. Attila
a tárlatvezetés szervezője
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.