OTS Üzleti Sajtószolgálat
2021. január 20. szerda
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2020. augusztus 28., péntek 10:40

A Talk2night és Orsovai Reni duettje az Akusztikban
    Budapest, 2020. augusztus 28., péntek (OTS) - A hétfő esténként az M2 Petőfi TV-n jelentkező Akusztik című műsor egyik legizgalmasabb kihívása, hogy minden zenekarnak, akik játszanak a műsorban, készülnie kell egy feldolgozással is. Nem volt ez másként a másfél éve alakult Talk2night zenekarnál sem:

    "Mi nagyon szerettük ezt a kihívást és rengeteget gondolkodtunk a dalon. Végül az AK26 - Blöff című dalára esett a választásunk, amit modern-akusztik hangszerelésben készítettünk el - kezdték a zenekar tagjai, akik a különleges feldolgozást A Dal 2020 győztes dalának az énekesnőjével, Orsovai Renivel kiegészülve adták elő: "Reni hangja, személyisége és szellemisége abszolút beleillik a zenekarunk mentalitásába".

Természetesen az augusztus 31-én látható akusztikus koncerten a hangszeres modern popzenét játszó Talk2night zenekar első nagylemezének dalai is felcsendülnek majd.

"Júniusban jelent meg az első nagylemezünk 'Ez Együtt Valami' címmel. Az Akusztik koncertünk koncepciója az volt, hogy a lemez összes dalát eljátsszuk. Alapvetően ebben a formában egyik dalt sem hallhatta még senki, mivel kizárólag az Akusztikra hangszereltük át a lemezanyagot" - árulták el a Talk2night tagjai, akik azt is hozzátették, hogy az Akusztik az egyik legkedvesebb műsoruk, így hatalmas megtiszteltetés volt az A38 Hajó színpadán játszani: "Ez a koncert intimebb, személyesebb volt, mint egy 'hangos' buli. Más energiák voltak és talán jobban kijöttek a dalok mondanivalói is."

Ide kattintva - https://www.youtube.com/watch?v=cQYATBnGiWc&feature=youtu.be -elérhető egy rövid részlet a Talk2night koncertjéből.

A Talk2night Akusztik 2020. augusztus 30-án 22:00 órai kezdettel hallható a Petőfi Rádióban, majd egy nappal később augusztus 31-én hétfőn, 22:15-kor a teljes koncert látható lesz az M2 Petőfi TV-n.

MTVA Sajtó Osztály
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.