OTS Üzleti Sajtószolgálat
2020. július 4. szombat
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2020. április 2., csütörtök 11:10

Jason Kilart nevezték ki a WarnerMedia vezérigazgatójává
    New York, 2020. április 2., csütörtök (Business Wire/OTS) - A korábban a médiaiparban, illetve a szórakoztatási és a technológiai ágazatban különféle vezető pozíciókban tevékenykedő Jason Kilart nevezték ki május 1-i hatállyal a WarnerMedia vezérigazgatójává. Jason Kilar John Stankey-nek, az AT&T elnök-vezérigazgatójának tartozik majd beszámolással.

        Ez a sajtóközlemény multimédia elemeket is tartalmaz. A teljes közlemény a következő internetes címen tekinthető meg: https://www.businesswire.com/news/home/20200401005550/en/

A 48 éves Kilar korábban az általa alapított Hulu vezérigazgatója és az Amazon rangidős alelnöke volt.

"Jason dinamikus vezető, aki rendelkezik a megfelelő készségekkel ahhoz, hogy irányításával a WarnerMedia a fejlődés következő szakaszába lépjen. A médiaiparban és a szórakoztatási szektorban, valamint a D2C (direct-to-consumer, azaz televízió-előfizetéstől függetlenül, önálló szolgáltatásként igénybe vett) videó streamelés és hirdetések terén szerzett tapasztalatai tökéletesen illeszkednek a WarnerMedia elképzeléseihez, így nagy izgalommal várom, hogy vezetésével a WarnerMedia tovább folytassa azt a sikersorozatot, amiről jó néhány történet volt olvasható a sajtóban" - nyilatkozta Stankey. "A Bob Greenblatt, Ann Sarnoff, Gerhard Zeiler és Jeff Zucker által vezetett csapatunk elkötelezett munkájával elérte, hogy márkáink a fogyasztók kedvenceivé váltak, és ugyanakkor objektív megítélés alapján is piacvezetőként tekintenek rájuk. Most, hogy Jason csatlakozott a WarnerMedia tehetséges tagokból álló családjához, rendelkezésünkre áll egy olyan vezetői csapat, amely az HBO Max májusi elindítása idején képes lesz meghatározni azokat a stratégiai lépéseket, amelyekkel vezető márkákat tartalmazó portfoliónkra, világviszonylatban is kiemelkedően tehetségesnek számító szakembereinkre és a szellemi tulajdonunkat képező tartalmakra támaszkodva biztosíthatjuk a vállalat jövőbeli növekedését."

"Rendkívül nagy öröm számomra, hogy ennek a világklasszis csapatnak a tagjaként lehetőségem nyílik a WarnerMedia jövőjének alakítására" - mondta el Kilar. "A jól elmesélt történetek mindig is számítottak, és most, ezekben a jelentős kihívásokkal teli időkben még fontosabbak az emberek számára. Megtiszteltetésnek tekintem, hogy ennyi tehetséges kolléga segítségével szolgálhatom a cég érdekeit és hozhatok létre új dolgokat. Már alig várom, hogy május 1-je legyen."

Kilar a Hulu 2007-ben való alapításától kezdve 2013-ig volt annak vezérigazgatója. Az Amazonnál több vezető posztot is betöltött az 1997-től 2006-ig tartó időszakban, ideértve a Worldwide Application Software egység rangidős alelnöki pozícióját is. Kilar társalapítója és 2013-tól 2017-ig vezérigazgatója volt a Vessel videó streaming szolgáltató szervezetnek. Ugyanakkor további tisztségeket is betöltött: a DreamWorks Animation igazgatóságának tagja volt 2013-tól 2016-ig és a Univision Communications igazgatóságának tagja 2016-tól 2020-ig. Jason Kilar újságírásból és üzleti tudományokból szerzett alapdiplomát a North Carolina at Chapel Hill Egyetemen, majd MBA diplomát a Harvard Business Schoolban.

Amit a WarnerMedia-ról tudni kell…

A WarnerMedia piacvezető média- és szórakoztatóipari vállalat, amely a cég tehetséges forgatókönyvíró- és újságíró-gárdája által készített prémiumkategóriás és populáris tartalmakat forgalmazza globális közönsége számára független divíziói segítségével, melyek közé tartoznak a következők: HBO, Warner Bros., és Otter Media. A WarnerMedia a távközlési, média- és szórakoztatóipari, valamint technológiai ágazatban globális vezető szerepet betöltő, diverzifikált vállalat, az AT&T Inc. (NYSE:T) egyik független szervezetként működő egysége.

Tekintse meg az eredeti közleményt a következő internetes címen: businesswire.com: https://www.businesswire.com/news/home/20200401005550/en/

Kapcsolat:

Keith Cocozza
Keith.Cocozza@warnermediagroup.com
(212) 484-7482
(347) 952-6487

Jeff Cusson
Jeff.cusson@hbo.com
(646) 302-3314

Forrás: WarnerMedia

E közlemény hivatalos, mérvadó változata az eredeti forrásnyelven közzétett szöveg. A fordítás csak az olvasó kényelmét szolgálja, és összevetendő a forrásnyelven írt szöveggel, amely az egyetlen jogi érvénnyel bíró változat.
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.