OTS Üzleti Sajtószolgálat
2020. július 11. szombat
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)
2020. március 17., kedd 08:36

"Kívül-belül biztonság" szlogennel programot hirdetett a 6x6 Taxi és a Taxi Plus a higiénikus utazás biztosítása érdekében!
    Budapest, 2020. március 17., kedd (OTS) - A 6x6 Taxi és a vele egy cégcsoportba tartozó Taxi Plus Kft., azokat a szolgáltatókat erősítik, akik minden intézkedést megtesznek a koronavírus terjedésének megelőzése érdekében.  A két cég "kívül-belül biztonság" szlogennel egységes programot indított, melynek keretein belül, a sofőrök között szétosztásra került több mint 1000 db felületfertőtlenítő folyadék és törlőkendő.

    A hírhez tartozó kép(ek) ingyenesen letölthető(ek) a következő
internetcímen:
http://ots.mti.hu/Pages/Picture.aspx?fi=OTS_20200317_001.jpg
http://ots.mti.hu/Pages/Picture.aspx?fi=OTS_20200317_002.jpg
http://ots.mti.hu/Pages/Picture.aspx?fi=OTS_20200317_003.jpg

"Célunk, hogy biztonságos és higiénikus járművekben tudjuk ügyfeleinket, megóvjuk Őket és kollégáinkat. Bár a taxival való utazás jóval kevesebb kockázatot rejt, mint a tömegközlekedés, mégis szeretnénk minden lehetséges módon megakadályozni a vírus terjedését."- nyilatkozta Fárbás Tibor a két cég üzletág igazgatója.

Azok a 6x6 Taxi és Taxi Plus sofőrök, akik március 16-án és március 17-én, a több mint 1000 db felületfertőtlenítő folyadék és törlőkendő szétosztásakor aláírásukkal vállalták az előírt intézkedések napi szintű betartását, azok "tiszta, fertőtlenített taxi" minősítést kaptak és a lökhárítójukra kihelyezhették a "kívül-belül biztonság" matricát. A társaságok vezetősége létrehozott házon belül egy dedikált csapatot, melynek feladata ellenőrizni a sofőröket és azt, hogy betartják-e a minősítés feltételeit.

A 6x6 Taxit és a Taxi Plus-t hívó utasok a diszpécserközpontban "fertőtlenített taxit", azaz "kívül-belül biztonság" matricával ellátott, minősített autót rendelhetnek, ezzel biztosítva az egész család számára a biztonságos utazást. "Nemcsak utasaink, hanem utasaink szeretteinek védelme is ugyanolyan fontos cél cégcsoportunk számára" - hangsúlyozta Fárbás Tibor.

A minősítés megszerzéséhez szükséges, vállalt intézkedések a sofőrök részéről:
     - napi indulás előtt a külső felületek, hangsúlyosan az ajtók kilincseinek fertőtlenítővel történő áttörlése,
     - napi indulás előtt a belső felületek fertőtlenítése, hangsúlyosan azon felületeké, mellyel az utas érintkezhet vagy a sofőr gyakran hozzáér (biztonsági öv, ülések, műszerfal, ajtók belső felülete, kormány, sebességváltó, kilincsek),
     - minden egyes utas után a fent említett külső és belső felületek fokozott fertőtlenítése,
     - a gépjármű alapos szellőztetése minden egyes utazás előtt és után,
     - gyakori kézfertőtlenítés
     - gumikesztyű használata

Azok, akik otthon ragadtak ebben az időszakban is bátran hívhatják mindkét taxitársaságot és kérhetnek segítséget házhozszállításában is. Annak érdekében, hogy a szállítás során minél kisebb legyen a kockázat, minimális érintkezés történik az átadás-átvétel pillanatában. Minden járművünk olyan POS terminállal van felszerelve, mellyel a bankkártyás fizetés az autón kívül is megvalósítható.

"Ezzel próbáljuk minimalizálni a fertőzés terjedésének kockázatát és maximalizálni utasaink biztonságát és elégedettségét"- nyilatkozta a cégek marketinges kollégája.

A 6x6 Taxi és a Taxi Plus Kft. két, régóta a piacon lévő taxitársaság, akik folyamatosan fejlődő cégként, alkalmazkodnak és reagálnak a vállalkozást, illetve a társadalmat érintő hatásokra. Közel 1000 autóval rendelkező cégcsoport, a magyar piac meghatározó gazdasági szereplőjeként kötelességének érzi a felelősségteljes lépések meghozatalát, utasai és kollégái biztonságának védelmét.
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.