2024. május 4. szombat

2020. március 11., szerda 11:49

A Moody's díjmentesen biztosít a nagyközönség számára kutatási információkat a koronavírus hitelezésre és a gazdasági életre gyakorolt hatásairól
    New York, 2020. március 11., szerda (Business Wire/OTS) - A Moody's Corporation (NYSE:MCO) díjmentesen elérhetővé teszi a nagyközönség számára a koronavírusnak (COVID-19) a hitelezésre és a gazdasági életre gyakorolt hatásaira vonatkozó kutatási eredményeit és nézeteit egy kifejezetten erre a célra létrehozott weboldalon (moodys.com/coronavirus). A folyamatosan frissített weboldal a vállalat különböző egységeinek meglátásait összesíti, és információforrásként szolgál a piaci szereplők számára ahhoz, hogy jobban megértsék a járvány kitörésének pénzügyi következményeit. A weboldalon elérhető összes tartalom, ideértve a Moody's COVID-19-cel kapcsolatos online szemináriumait is, díjmentesen áll a nagyközönség rendelkezésére.

"Tudatában vagyunk annak, hogy egy olyan időszakban, amelyet a piac nagy mértékű változékonysága és bizonytalansága jellemez, az átfogó és naprakész információk rendkívül fontosak" - magyarázta Rob Fauber, a Moody's Corporation operatív vezetője. "A Moody's küldetése az, hogy olyan megbízható elemzéseket és szabványokat biztosítson, amelyek segítik a döntéshozókat abban, hogy magabiztosan hozzák meg döntéseiket. Ezért hozzáférést biztosítunk a Moody's gazdasági és hitelelemzési erőforrásaihoz, hogy támogassuk a velünk kapcsolatban álló érdekcsoportokat szerte a világon a COVID-19-cel kapcsolatosan kialakult bizonytalan piaci helyzet nyomán felmerülő kihívások leküzdésében."

A Moody's már több mint 100 jelentést és egyéb tartalmakat publikált a COVID-19-nek a kibocsátókra, piaci szektorokra és földrajzi régiókra gyakorolt hatásairól, ideértve a Moody's Investors Service és a Moody's Analytics által készített elemzéseket is.

A weboldalon található számos publikáció közt szerepelnek az alábbiak:
     - COVID-19 Pandemic Scenario: Known Unknowns (A COVID-19 pandémia kibontakozása: Ismert ismeretlenek)- Moody's Analytics Economic Research
     - Accounting Spotlight: Financial Reporting and the Coronavirus (Számviteli fókuszban: Pénzügyi jelentések és a koronavírus) - Moody's Investors Service
     - Aircraft Lessors: Outlook Revised to Stable from Positive on Coronavirus-driven Business Disruption (Légijármű-bérbeadók: A kilátások pozitívról stabilra változtak az üzleti élet koronavírus miatti zavarai okozta problémákkal kapcsolatosan) - Moody's Investors Service (https://www.moodys.com/researchdocumentcontentpage.aspx?docid=PBC_1217922)
     - Peak Uncertainty: The Possible Effect of COVID-19 on US Multifamily and Commercial Real Estate (Tetőzik a bizonytalanság: A COVID-19 lehetséges hatásai az amerikai egyesült államokbeli többcsaládos és kereskedelmi ingatlanokra) - Moody's Analytics REIS

AMIT A MOODY'S CORPORATION-ről tudni kell…

A Moody's (NYSE:MCO) globális, integrált kockázatelemző cég, amely lehetővé teszi a különféle szervezetek számára, hogy jobb döntéseket hozzanak. Adataink, elemzési eszközeink és meglátásaink segítik a döntéshozókat a kínálkozó lehetőségek azonosításában és a más szervezetekkel kötött üzleti ügyletekkel kapcsolatos kockázatok kezelésében. Hiszünk abban, hogy a nagyobb transzparencia, a megfelelő információk birtokában lehetővé váló jobb döntéshozás és az információkhoz való méltányos hozzáférés a kulcs, amely kinyitható a haladáshoz vezető kapu. A több mint 40 országban mintegy 11000 alkalmazottat foglalkoztató Moody's egyaránt rendelkezik a nemzetközi jelenlét és a helyi szakértelem, valamint a pénzpiacokon több mint száz év során gyűjtött tapasztalatok által biztosított ismeretekkel és előnyökkel. További információkért kérjük, látogasson el a következő weboldalra: moodys.com/about.

Tekintse meg az eredeti közleményt a következő internetes címen: businesswire.com: https://www.businesswire.com/news/home/20200309005855/en/

Kapcsolat:

SHIVANI KAK
Befektetői kapcsolatok
+1 212-553-0298
Shivani.kak@moodys.com

MICHAEL ADLER
Vállalati kommunikáció
+1 212-553-4667
Michael.adler@moodys.com

Forrás: Moody's Corporation Investor Relations

E közlemény hivatalos, mérvadó változata az eredeti forrásnyelven közzétett szöveg. A fordítás csak az olvasó kényelmét szolgálja, és összevetendő a forrásnyelven írt szöveggel, amely az egyetlen jogi érvénnyel bíró változat.

© Copyright MTI Zrt.