OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. május 4. szombat
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2020. március 11., szerda 11:49

A Moody's díjmentesen biztosít a nagyközönség számára kutatási információkat a koronavírus hitelezésre és a gazdasági életre gyakorolt hatásairól
    New York, 2020. március 11., szerda (Business Wire/OTS) - A Moody's Corporation (NYSE:MCO) díjmentesen elérhetővé teszi a nagyközönség számára a koronavírusnak (COVID-19) a hitelezésre és a gazdasági életre gyakorolt hatásaira vonatkozó kutatási eredményeit és nézeteit egy kifejezetten erre a célra létrehozott weboldalon (moodys.com/coronavirus). A folyamatosan frissített weboldal a vállalat különböző egységeinek meglátásait összesíti, és információforrásként szolgál a piaci szereplők számára ahhoz, hogy jobban megértsék a járvány kitörésének pénzügyi következményeit. A weboldalon elérhető összes tartalom, ideértve a Moody's COVID-19-cel kapcsolatos online szemináriumait is, díjmentesen áll a nagyközönség rendelkezésére.

    "Tudatában vagyunk annak, hogy egy olyan időszakban, amelyet a piac nagy mértékű változékonysága és bizonytalansága jellemez, az átfogó és naprakész információk rendkívül fontosak" - magyarázta Rob Fauber, a Moody's Corporation operatív vezetője. "A Moody's küldetése az, hogy olyan megbízható elemzéseket és szabványokat biztosítson, amelyek segítik a döntéshozókat abban, hogy magabiztosan hozzák meg döntéseiket. Ezért hozzáférést biztosítunk a Moody's gazdasági és hitelelemzési erőforrásaihoz, hogy támogassuk a velünk kapcsolatban álló érdekcsoportokat szerte a világon a COVID-19-cel kapcsolatosan kialakult bizonytalan piaci helyzet nyomán felmerülő kihívások leküzdésében."

A Moody's már több mint 100 jelentést és egyéb tartalmakat publikált a COVID-19-nek a kibocsátókra, piaci szektorokra és földrajzi régiókra gyakorolt hatásairól, ideértve a Moody's Investors Service és a Moody's Analytics által készített elemzéseket is.

A weboldalon található számos publikáció közt szerepelnek az alábbiak:
     - COVID-19 Pandemic Scenario: Known Unknowns (A COVID-19 pandémia kibontakozása: Ismert ismeretlenek)- Moody's Analytics Economic Research
     - Accounting Spotlight: Financial Reporting and the Coronavirus (Számviteli fókuszban: Pénzügyi jelentések és a koronavírus) - Moody's Investors Service
     - Aircraft Lessors: Outlook Revised to Stable from Positive on Coronavirus-driven Business Disruption (Légijármű-bérbeadók: A kilátások pozitívról stabilra változtak az üzleti élet koronavírus miatti zavarai okozta problémákkal kapcsolatosan) - Moody's Investors Service (https://www.moodys.com/researchdocumentcontentpage.aspx?docid=PBC_1217922)
     - Peak Uncertainty: The Possible Effect of COVID-19 on US Multifamily and Commercial Real Estate (Tetőzik a bizonytalanság: A COVID-19 lehetséges hatásai az amerikai egyesült államokbeli többcsaládos és kereskedelmi ingatlanokra) - Moody's Analytics REIS

AMIT A MOODY'S CORPORATION-ről tudni kell…

A Moody's (NYSE:MCO) globális, integrált kockázatelemző cég, amely lehetővé teszi a különféle szervezetek számára, hogy jobb döntéseket hozzanak. Adataink, elemzési eszközeink és meglátásaink segítik a döntéshozókat a kínálkozó lehetőségek azonosításában és a más szervezetekkel kötött üzleti ügyletekkel kapcsolatos kockázatok kezelésében. Hiszünk abban, hogy a nagyobb transzparencia, a megfelelő információk birtokában lehetővé váló jobb döntéshozás és az információkhoz való méltányos hozzáférés a kulcs, amely kinyitható a haladáshoz vezető kapu. A több mint 40 országban mintegy 11000 alkalmazottat foglalkoztató Moody's egyaránt rendelkezik a nemzetközi jelenlét és a helyi szakértelem, valamint a pénzpiacokon több mint száz év során gyűjtött tapasztalatok által biztosított ismeretekkel és előnyökkel. További információkért kérjük, látogasson el a következő weboldalra: moodys.com/about.

Tekintse meg az eredeti közleményt a következő internetes címen: businesswire.com: https://www.businesswire.com/news/home/20200309005855/en/

Kapcsolat:

SHIVANI KAK
Befektetői kapcsolatok
+1 212-553-0298
Shivani.kak@moodys.com

MICHAEL ADLER
Vállalati kommunikáció
+1 212-553-4667
Michael.adler@moodys.com

Forrás: Moody's Corporation Investor Relations

E közlemény hivatalos, mérvadó változata az eredeti forrásnyelven közzétett szöveg. A fordítás csak az olvasó kényelmét szolgálja, és összevetendő a forrásnyelven írt szöveggel, amely az egyetlen jogi érvénnyel bíró változat.
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.