OTS Üzleti Sajtószolgálat
2020. augusztus 11. kedd
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2020. január 29., szerda 11:23

VI. Országos CP-s kongresszus Budapesten
    Budapest, 2020. január 29., szerda (OTS) - A Semmelweis Egyetem 250 éves évfordulója alkalmából rendezett ünnepségsorozat részeként kerül megszervezésre a VI. Országos CP-s Kongresszus. A Magyar Rehabilitációs Társaság Gyermekszekciója mellett idén először a Semmelweis Egyetem Pető András Kara is részt vesz szervezőként és előadóként is az eseményen.

    
A kongresszus a cerebralis paresis egészségügyi és társadalmi kérdései témakörben kerül megrendezésre, különös tekintettel a kiskamasz (7-14 év között) korban történő önálló életvitelre.
A 2010-es évek elején szemlélet váltás történt a gyermek rehabilitáció területén. A szakorvos képzés mellett létrejöttek gyermek rehabilitációs központok, új ellátók kapcsolódtak be a gyermekellátásba. A kongresszus azzal a szándékkal indult el 2014-ben, hogy a gyermekek ellátásában részt vevő szakemberek megismerjék egymás munkáját, tájékozódjanak és tájékoztassanak a legújabb terápiás lehetőségekről.
Minden életkornak megvan a maga sajátossága rehabilitációs szempontból is. Tanulás mellett a gyermek önállósodása, kortárs kapcsolatainak kialakítása, fenntartása, a szabadidő hasznos eltöltése egyre nagyobb hangsúlyt kapnak. A Kongresszus fő támogatója az LBT Kft.
A kongresszus helye és ideje: 2020. január 31. péntek - 2020. február 1. szombat, Semmelweis Egyetem, Nagyvárad téri díszterem (1089 Budapest, Nagyvárad tér 4.) http://cp-kongresszus.hu/a-2020-as-kongresszus/
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.