OTS Üzleti Sajtószolgálat
2020. augusztus 13. csütörtök
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2020. január 26., vasárnap 14:05

Egy északkelet-magyarországi szálloda nyerte AZ ÉV HOTELE 2019. közönségszavazás döntőjét
    Budapest, 2020. január 26., vasárnap (OTS) - Véget ért AZ ÉV HOTELE 2019. Közönségszavazás döntője, amiből egy északkelet-magyarországi hotel került ki győztesként. A verseny 2019. júniusában indult és több mint 100 000 szavazat érkezett a 2020. január 19-én lezárult döntős szavazás végéig.

    A Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége és az Interakció Produkció közösen meghirdetett versenyének díjátadó gálája a Párisi Udvar Hotel Budapest szállodában került megrendezésre. AZ ÉV HOTELE 2019-ben az egerszalóki Mesés Shiraz Hotel lett. A díjat Baldauf Csabától, a Magyar Szállodák és Éttermek Szövetségének általános alelnökétől vehette át a nyertes szálloda egyik tulajdonosa, Dr. Szepesi Richárd. A döntőben a második helyezett a zalakarosi MenDan Magic Spa & Wellness Hotel****superior, míg a harmadik a sümegi Hotel Kapitány Wellness****superior lett. Az előbbi szálláshelytől Várkonyi Gyula társtulajdonos, az utóbbitól pedig Böjte Éva szállodaigazgató vehette át a díjat.

AZ ÉV HOTELE Közönségszavazás versenyében tavaly 7 régió, 40 szálláshelye indult el. A versenyben résztvevő szállodákat a RTL Klubon futó műsorban vehették szemügyre a nézők, heti rendszerességgel. Első körben minden régió legjobbját választották ki a voksolók, majd ezekre lehetett szavazni a januári döntőben, két héten át.

AZ ÉV HOTELE 2019. döntős szállodái:

     - Alföld: Komló Hotel****, Gyula
     - Észak-Dunántúl: Hotel Kapitány****superior, Sümeg
     - Budapest környéke: Hotel Visegrád****, Visegrád
     - Északkelet-Magyarország: Mesés Shiraz Hotel, Egerszalók
     - Balaton: Hotel Silverine Lake Resort****, Balatonfüred
     - Dél-Dunántúl: Donautica Étterem és Hotel****superior, Fadd
     - Kis-Balaton és környéke: MenDan Magic Spa & Wellness Hotel****superior, Zalakaros

A versenyt lezáró díjátadó gálán bejelentésre került, hogy az AZ ÉV HOTELE Közönségszavazás 2020-ban is megrendezésre kerül, egy "best of" évaddal.

Kapcsolódó fényképek, videók, háttéranyagok:

AZ ÉV HOTELE 3. évadának adásai: http://rtl.hu/most/azevhotele (A díjátadót bemutató adás 2020. január 26. 12:05 után, a premier adást követően kerül fel az RTLMost!-ra)
AZ ÉV HOTELE Facebook oldala: https://www.facebook.com/azevhotele

Fényképek a nyertes hotelekről:
https://drive.google.com/drive/folders/1msOfiI1U3IVOtLQKdY6HAoYXZ7-fZNR1?usp=sharing
Fényképek a díjátadóról:
https://drive.google.com/drive/folders/1Ko_ZqwGQTCggsM60T2RjZAESU8srE5JA?usp=sharing
Forrás: Interakció Produkció Kft.

Leírás a képekhez:
AZEVHOTELE2019_GALA_01.jpg - Dr. Szepesi Richárd társtulajdonos, Mesés Shiraz Hotel
AZEVHOTELE2019_GALA_02.jpg -  (balról jobbra) Dr. Kante Awa és Dr. Szepesi Richárd tulajdonosok, Mesés Shiraz Hotel
AZEVHOTELE2019_GALA_03.jpg - (balról jobbra) Papp Krisztina várúrnő, Papp Imre várkapitány és Böjte Éva szállodaigazgató, Hotel Kapitány Wellness****superior; Dr. Kante Awa és Dr. Szepesi Richárd tulajdonosok, Mesés Shiraz Hotel; Várkonyi Krisztina és Várkonyi Gyula tulajdonosok, MenDan Magic Spa & Wellness Hotel****superior
AZEVHOTELE2019_GALA_04.jpg - (balról jobbra) Várkonyi Krisztina és Várkonyi Gyula tulajdonosok, MenDan Magic Spa & Wellness Hotel****superior
AZEVHOTELE2019_GALA_05.jpg - (balról jobbra) Papp Imre várkapitány, Böjte Éva szállodaigazgató és Papp Krisztina várúrnő, Hotel Kapitány Wellness****superior

Nyertes hotelek linkjei:
     - 1. helyezett: Mesés Shiraz Hotel, Egerszalók - https://shiraz.hu/hu
     - 2. helyezett: MenDan Magic Spa & Wellness Hotel****superior - https://wellnesshotelmendan.hu
     - 3. helyezett: Hotel Kapitány Wellness****superior - https://hotelkapitany.hu/

További információ kérhető:
Serfőző Zsolt, producer
+ 36 (30) 958-010-55
serfozo.zsolt@interakcio.hu
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.