OTS Üzleti Sajtószolgálat
2020. október 1. csütörtök
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2020. január 6., hétfő 16:41

Metrowagonmash: megoldjuk a rozsdásodási problémákat
    Budapest, 2020. január 6., hétfő (OTS) - Az 'M3-as metrókocsik: a rozsdásodásnál is nagyobb a baj' címmel az mfor.hu-n megjelent cikk egyes állításai részben valótlanok, illetve félreérthetőek.

    Ezúton is meg kívánjuk erősíteni a BKV Zrt. 2020. január 4. napján megjelentetett közleményében foglaltakat, miszerint csak a vázat burkoló lemeznél jelent meg - az utasbiztonságot jelenleg nem veszélyeztető - rozsdásodás, és ez is kizárólag az elsőként leszállított - a megrendelő BKV Zrt. által kért és a felek között egyeztetett technológiai módosításokat megelőzően felújított - szerelvényeken.

Azt is megerősítjük, hogy a Metrowagonmash, amint eddig, úgy a jövőben is a szerződés rendelkezéseinek megfelelően teljes mértékben eleget fog tenni jótállási, garanciális kötelezettségeinek, és jelenleg is teljes mértékben együttműködik a BKV Zrt-vel. A Metrowagonmash, mint a szerelvények gyártója már meg is kezdte a hibák és a rozsdásodással érintett részek teljes feltárását és szakszerű javítását.

A Metrowagonmash mintegy 125 éves múltra visszatekintő gyár, amely ma is a világ egyik legnagyobb metró jármű gyártója, tehát rendelkezik a feltárt problémák kezeléséhez szükséges technológiával, szakemberekkel és erőforrásokkal, csakúgy, mint az üzemeltető BKV Zrt. Ezért a Metrowagonmash is egyetért a BKV Zrt. azon döntésével, hogy egy külső szakértő bevonása nem bírna sem műszaki, sem egyéb hozzáadott értékkel.

JSC Metrowagonmash
Department of External Relations and Corporate Communications
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.