OTS Üzleti Sajtószolgálat
2020. június 5. péntek
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2019. szeptember 12., csütörtök 10:55

Folyamatos munkavégzés és összefogás a csepeli hibajavításnál
    Budapest, 2019. szeptember 12., csütörtök (OTS) - Elkészült a sérült vezeték javítása Csepelen

    Csepelen a II. Rákóczi Ferenc úton szerdán a délutáni órákban eltört 400 mm átmérőjű vezeték sérült szakaszának feltárását, majd a hibajavítást haladéktalanul megkezdték a Fővárosi Vízművek szakemberei.  Az éjszaki órákban is folyamatos munkavégzésnek köszönhetően a hiba elhárításával és a munkagödör visszatemetésével reggelre elkészültek. Így a csőtörés következtében keletkezett, lakóházakat egyáltalán nem érintő vízhiány is megszűnt, de az útburkolat helyreállítása továbbra is jelentősen befolyásolja a forgalmat. Az alámosott utat a balesetek megelőzése és a munkavégzés érdekében mindkét irányban teljes szélességében le kellett zárni, és mintegy 1300 négyzetméteres területen vált szükségessé a II. Rákóczi Ferenc út felbontása és újraaszfaltozása.

A Budapest felé és a Budapestről kifelé irányuló forgalmat is rendőrök terelik. Kérjük az arra közlekedőket, hogy számoljanak a jelentősen megnövekedett menetidővel. Aki teheti, kerülje el a II. Rákóczi Ferenc út Mag utca és bevásárlóközpont közötti útszakaszát.

A Fővárosi Vízművek munkatársaival együttműködve a forgalmat irányító rendőrök és az útszakasz újraburkolását végző Budapest Közút szakemberei is mindent megtesznek a helyzet kezelése és a forgalom mielőbbi helyreállítása érdekében, amihez Csepel Önkormányzata is minden szükséges segítséget megad. Várhatóan hétfő reggeltől lehet majd ismét a megszokott rend szerint közlekedni a II. Rákóczi Ferenc úton.
Köszönjük az arra közlekedők türelmét és megértését!

Fővárosi Vízművek
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.